Home‎ > ‎Informatii / Utile‎ > ‎Companii Aeriene‎ > ‎

Scandinavian Airlines

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

SAS Scandinavian Airlines, linia aeriana declarată cea mai punctuală din Europa conform unui raport al Asociației Europene a liniilor aeriene (AEA), opereaza curse aeriene regulate pe ruta Bucuresti - Copenhaga cu legaturi excelente in tarile scandinave si baltice.

Prin cele trei hub-uri din Copenhaga, Stockholm si Oslo, SAS va ofera cea mai mare varietate de destinatii precum Seattle, New York, Washington, Beijing, Dubai,etc…

 SAS Danemarca deserveste 50 de destinatii in 23 de tari si are o flota formata din 52 de aeronave, majoritatea Airbus 321 si MD 82/87.

 Plecarile din Bucuresti sunt operate cu frecventa de 3 ori / saptamana, in fiecare marti si joi la ora 13:35 iar sambata la ora 17:30.

 Ca membra fondatoare a Star Alliance, prin programul de fidelitate EuroBonus oferit de SAS Scandinavian Airlines puteti acumula puncte atat pe zborurile SAS cat si pe cele ale celorlalte companii membre Star Alliance precum si prin cazarile la hoteluri sau inchirieri de masini de la firmele colaboratoare. Ca si membru EuroBonus veti avea beneficii care vor face calatoria dumneavoastra mult mai comfortabila si mai placuta.

Pentru a deveni membru EuroBonus accesati linku-ul urmator: https://ibp2.scandinavian.net/ibp/eurobonus/EBJoinView.aspx?MKT=GB&lng=en&ID=46759

Comments