Home‎ > ‎Informatii / Utile‎ > ‎Companii Aeriene‎ > ‎

Iberia

 
Inregistreaza-te in programul de frequent flyer IBERIA PLUS

Ibera Plus este programul prin care cei mai fideli clienti pot aduna puncte prin care pot beneficia de bilete gratuite, cazare sau rent a car. Pentru a acumula puncte, trebuie sa va inregistrati pentru a deveni frequent flyer, click aici. In urma inregistrarii veti primi un card pentru a fi recunoscut ca si membru IBERIA PLUS. Trebuie sa prezentati card-ul in momentul in care faceti o rezervare sau la aeroport si veti acumula puncte care se vor aduna in contul dumneavoastra.


DESPRE IBERIA/ FLOTA IBERIA

Iberia a fost fondata pe data de 28 iunie in anul 1927, fiind prima companie aeriana din Spania si prima companie aeriana care a zburat intre Europa si America de Sud. De asemenea este prima companie care a introdus programul de frequent flyer in Europa. In acest moment Iberia face parte din ONEWORLD Alliance, alaturi de unele dintre cele mai mari companii aeriene, ca British Airways, Malev, American Airlines, etc...
In prezent Iberia detine 140 aeronave, click aici pentru mai multe informatii.

Parteneriat Iberia/ClickAir

Click Air este o companie lowcost patronata de Iberia si alti patru parteneri. Aceasta noua companie a aparut pe 1 octombrie 2007 si zboara in code-share cu Iberia, oferind nu numai cele mai mici tarife, vasta varietate de destinatii si servicii la standarde pe care nici o alta companie low cost nu le ofera.
Comments