Home‎ > ‎

About Us/Despre noi

  ANDREEA MATEI  andreea@amworldtravel.com                                                     
 
 
                  Sunt agent de  turism , fiind acreditata IATA (Asociatia Internationala a Transportatorilor Aerieni ) incepand cu Martie 2005  deservind  clientii romani indeosebi si nu numai  din America de Nord si Romania.
   Impreuna cu AM WORLD TRAVEL va pregatim calatoria perfecta la cele mai avantajoase tarife , in conditii de maxim  profesionalism , punandu-va la dispozitie toate informatiile legate de calatoria planificata (preturile actualizate la zi in functie de perioada de sedere la destinatie, orar de zbor, harta aeroporturilor, detalii de calatorie si alte informatii utile legate de calatorie) pentru a alege cea mai buna oferta ! 
    Ofer servicii precum rezervari bilete de avion pe toate liniile aeriene, oferte de vacanta, rezervari hoteluri in intreaga lume, inchirieri de masini, pachete de servicii pentru oamenii de afaceri, tururi de oras, tururi tematice si culturale, oferte de week-end si city break, sejururi, shopping .
 
   AM WORLD TRAVEL reprezinta :

bulleto filosofie de companie care pune calitatea serviciului pe primul loc.

bulleto echipa de profesionisti care stiu sa va asculte si va ofera solutii personalizate.

bulletun portofoliu complet de servicii.

bulletexperienta pe piata Nord-Americana de turism, unde suntem prezenti din 2005.

bulletcele mai inalte standarde internationale de calitate.

  Serviciile personalizate pe care le oferim ii transforma pe cei care apeleaza la noi pentru prima oara in parteneri de lunga durata, deoarece seriozitatea si atentia fata de fiecare client in parte sunt calitati care nu lasa pe nimeni indiferent.

Consilierii dumneavoastra de calatorie

Andreea Matei & AM WORLD TRAVEL nu reprezinta pentru partenerii sai doar simpla rezervare, printare si distribuire a documentelor de calatorie. Noi suntem consilieri de calatorie iar scopul nostru este sa ajutam clientii cu cele mai folositoare sfaturi, idei si informatii. Fie ca apelati la noi in nume personal sau in numele organizatiei dumneavoastra, veti fi probabil placut surprins de stilul nostru de lucru: noi cautam sa va intelegem nevoile, nu sa va convingem de ce aveti nevoie.

Suntem genul de oameni care nu ezita sa va vorbeasca si de dezavantaje (atunci cand ele exista). Credem in onestiate si in relatii de lunga durata. Iar satisfactia noastra cea mai mare este sa va vedem multumit de alegerea pe care ati facut-o in deplina cunostinta de cauza.

 

Misiunea noastra

Sa ii ascultam cu atentie pe clienti pentru a le intelege nevoile si sa le oferim servicii personalizate in acord cu cele mai inalte standarde de calitate ale industriei.

Valorile noastre
 
bulletcalitate inainte de toate !.
 
bulletprofesionalism.
 
bulletserviciu personalizat.
 
bulletorientare spre viitor.
 
 
                           
                                                                                                                                                                                                                                   
 
                                                                                                                         
 
 

Comments