2016 års cup spelas mellan 26-30 december samt 6 januari.

Scanna koden eller tryck här för att istället komma till sidan anpassad för mobiler

26/12 - Herr

Finspång Futsal Club segrare i Atlas Cup Herrklassen

Idag startade Atlas Cup år 2016, med Herrklassen.

12 lag delades in i 3 grupper där alla lag gick till slutspel,med fyra 8-delar innan kvart, semi och final.

I semifinalerna möttes först Sonstorps IK lag 2 och Skärblacka IF i en batalj som gick till förlängning, då inga mål gjordes under ordinarie speltid. I förlängningen var det Skärblacka IF som stod som segrare med det avgörande målet. I den andra semifinalen mötte Torstorps IF 1 Finspång Futsal Club. Torstorp var det lag som tog tag i taktpinnen och fick första målet,men under matchens sista tre minuter vände FFC på steken genom två snabba mål och blev finalklara.

I finalen var det länge jämnt, även om FFC kändes lite hetare och till sist gjorde Genta Citaku och Linus Andersson finalens två mål och FFC blev värdiga segrare i cupen.

All heder dock åt Skärblacka som var det enda av de fyra semi-lagen som spelade 8-del också, så de fick en match extra.

Cupens skyttekung finner vi i segrande FFC i Esat Jashari som i en rätt målsnål turnering satte fyra baljor och blev bäst på det. (Årets cup spelades med 5-mannamål mot tidigare 7-mannamål så det var inte så konstigt).

Arrangerande FFK tackar alla medverkande spelare och domare för en bra turnering, och vi tackar även publik och övriga funktionärer och hälsar hjärtligt välkomna till de övriga cupdagarna.

Segrande FFC

27/12 - P03

IK Sleipner vinnare i P03 klassen

12 lag var på plats för att göra upp om segerbucklan på tisdagen.

IK Sleipner gick igenom hela turneringen utan poängförlust och vann rättvist finalen mot Linköping Ungdom FF röd med 2-1.

Under dagen fick vi se mänga härliga lirare med suverän teknik och lagen bjöd verkligen på offensivt spel.

27/12 - Oldboys

Torstorps IF segrare i Oldboysklassen

En välspelad och spännande oldboysturnering avgjordes under tisdagskvällen. Fem lag gjorde upp om segern där Torstorps IF tillslut stod som segrare efter att ha avgjort finalen mot FAIK i förlängningen. Kvällens matchvinnare i finalen blev Cedo Nedic som även blev kvällens skyttekung med sina 4 mål. Värt att notera är att ingen spelare lämnade turneringen med några större skador. En god och trevlig stämning, både på planen och på läktaren ger mersmak för oldboysklassen till kommande år.

28/12 - P02

LSW vann P02 klassen

Vinnare för P02 blev LSW IF från Motala. 13 lag gjorde upp om första priset.

Finalen spelades mot BK Derby och avgjordes i sudden death efter en tät och spännande final.

Delad skyttevinnare mellan William Bergman LSW och Abdi Abdulahi Mire från BK Derby på 5 mål vardera.

29/12 - P04

Så har turneringens mest prestigefyllda klass spelat, pojkar 04 alltså. Cupdagen präglades av en frejdig fotboll och ett högt tryck i kiosken. Varmkorv, mackor och kaffe har levererats på löpande band. Förutom den framgångsrika kioskverksamheten var det tre för dagen väldigt jämna grupper. I Grupp C lyckades samtliga lag ta tre poäng, vilket understryker dess jämnhet, kul tycker vi! Totalt var det 12 lag med och spelade. Vi hoppas att alla kommer tillbaka även nästa år.

Gruppsegrare i respektive grupp blev Hjulsbro IK (9p), IK Östria Lambohov (9p) och Vingåkers IF (6p). I grupp C kunde samtliga lag bli gruppetta inför sista omgången, vilket återigen understryker dess jämnhet, wow.

IK Östria Lambohov och Vingåker stod till slut som finallag där IK Östria Lambohov drog det längsta strået. Vinnare av skytteligan blev dock Ifrata Mekonnen från Vingåker som stänkte dit hela 6 baljor under turneringens gång. Tack alla medverkande för en mycket trevlig cup och hoppas att vi syns även nästa år!

29/12 - F02/03

Svärtinge SK segrare i F02/03 klassen

På torsdagskvällen avgjordes F02/03 klassen I Atlas cup.

8 lag var anmälda och det spelades i två grupper.

Från grupp A gick Smedby AIS och Lotorps IF 2 vidare och från grupp B Svärtinge SK och Nyköpings BIS.

Svärtinge slog ut Lotorp och Smedby besegrade Nyköping så finale spelades mellan Smedby och Svärtinge.

Där gick Svärtinge segrande med 1-0 efter en väl genomförd final.

I matchen om tredje pris besegrade Nyköping Lotorp med 2-0.

Cupen präglades av bra spel av samtliga lag och god stämning mellan lagen.

30/12 - P05

Dubbelt Finspångs FK i finalen i P05

Det blev dubbelt Finspångs FK i finale i P05 klassen i Atlas Cup.

Bägge FFK lagen gick igenom gruppspelet utan poängförlust och vann sina respective semifinaler.

I finalen var Finspångs FK vit lite starkare och besegrade Finspångs FK vit med 5-1.

8 lag deltog i cupen och det var bra fart i samtliga matcher.

30/12 - F04/05

Svärtinge SK segrare i F04/05 klassen

10 lag deltog I F04/05 klassen i Atlas Cup på fredagskvällen.

Svärtinge SK var outstanding hela dagen och vann finalen mot Skärblacka IF med 6-1.

Skyttedrottning blev Hanna Johansson på hela 16 gjorda mål, mycket imponerande.

Nu tar Atlas Cup uppehåll till den 6/1 då alla klasser utan resultaträkning spelas (P06, P07, P08 och F06/07).