Atlas Cup 2012

29/12 - Herrar

Herrklassen avgjordes under lördagen och finalen spelades färdigt ca klockan 20 och när krutröken lagt sig så stod Torstorps IF som slutsegrare efter finalseger över Finspångs FK 2 med 3-2.

TIF fick revansch på FFK 2 efter förlusten i gruppspelet med 2-1.

I gruppspelet så dominerade annars fjolårssegraren Loddby IF stort och vann samtliga sina 4 matcher med en målskillnad på 24-4, imponerande.

Dock så blev det mycket överraskande respass direkt i kvartsfinalen mot Lotorps IF 1 som vann med 4-2.

Skyttekung blev Jimmy Bäckmark, Loddby IF, med 9 gjorda mål.

27/12 - Oldboys

Kimstad GoIF besegrade Finspång BK 2 med 3-2 i finalen på oldboysklassen i Atlas Cup sent på torsdagskvällen.

Finalen blev en rafflande historia och var jämn men kanske inte så välspelad.

Avgörandet kom på en straffspark med en minut kvar på finalen då kvällens skyttekung Jörgen Lindström behärskat rullade in bollen.

FBK 2 hade en boll i stolpen med 2 sekunder kvar och var nära att pressa fram en förlängning.

Från gruppspelet gick Finspångs AIK och Finspångs BK 2 vidare till semifinal och från andra gruppen Finspångs BK 1 och Kimstad GoIF.

Finspångs BK 1 - Finspångs BK 2 1-3

Finspångs AIK - Kimstad GoIF 3-4 (efter sd)

Vikingstads SK - Sonstorps IK 2-3

Skyttekung blev Jörgen Lindström Kimstad GoIF med 7 gjora mål.

Kimstad GoIF

26/12 - P98

Atlas Cup startade på annandagen med P98 klassen där tio lag skulle delta.

Tyvärr var det ett lag som drog sig ur sent vilket gjorde att klassen fick spelas med nio lag, en femlagsgrupp och en fyrlagsgrupp.

Efter gruppspelet gick fyra lag i varje grupp vidare till slutspel med dessa resultat:

IF Sylvia - Smedby AIS 3-0

IF Sylvia var en rättvis segrare då de inte förlorade en match på hela dagen och spelade bra och teknisk fotboll.

Skyttekung blev Kenan Jusic, IF Sylvia på 12 gjorda mål.

IF Sylvia

27/12 - P99

IF Sylvia segrade i P99-klassen efter att ha besegrat Smedby AIS 1 med 6-0 i finalen.

30/12 - P00

IFK Norrköping Blå besegrade Smedby AIS Svart med 5-1 i finalen av Atlas Cup P00 klass som spelades färdigt på söndagskvällen på Arena Grosvad.

Finalen spelades mellan två lag som utmärkt sig under dagen med fint spel och duktiga spelare.

15 lag deltog i cupen och två lag i varje grupp gick vidare till två stycken trelagsgrupper för att utse två finallag.

Skyttekung blev Emin Saljunovic, IFK Norrköping, med 8 gjorda mål.

28/12 - F00/01

Efter att finalen mellan BK Kenty och Linghem SK 1 slutade 2-2 efter ordinarie matchtid så krävdes det förlängning för att utse en vinnare. Väl där så var det BK Kenty som drog det längsta strået och kunde koras till segrare med siffrorna 3-2.

2/1 - P01

Atlas Cup körde igång igen efter nyårsfirandet med P01 klassen.

20 lag var anmälda till cupen och den spelades i fyra stycken femlags grupper där 2 lag gick vidare till finalspelet på kvällen.

Under dagen så imponerade många lag med fint spel och många spelare visade upp ett stort tekniskt kunnande i den välspelade cupen.

IK Sleipner var den dominerande klubben och hade med 3st lag till kvartsfinalspelet och två lag i finalen.

Där drog IK Sleipner Blå det längsta strået och vann med 4-2 mot IK Sleipner Randigt i en tämligen avslagen final.

Skyttekung blev Mahesse Kusu IK Sleipner Blå med 15 gjorda mål.

IK Sleipner Randigt - Mjölby AI 1 1-0

Motala AIF - Smedby AIS Vit 4-1

IK Sleipner Blå - IFK Norrköping 3 5-1

IK Sleipner Vit - IFK Norrköping 2 1-2

IK Sleipner Randigt - Motala AIF 11-10 (efter straffar)

IK Sleipner Blå - IFK Norrköping 2 2-1