ROMANA

PACE SI LUMINA !

Fiecare vede, intelege si intreprinde actiuni functie de perceptiile deja instituite in spatiul electromagnetic al propriului creier. Daca ai sa'ti  inveti cainele sa dea labuta la persoanele ce vin in vizita, el va da labuta, fara sa inteleaga care este reprezentarea acestui gest, ci doar executa o comanda, stiind ca bucura pe stapan, sau e recompensat. La fel este si mentalul omului, "diriguit" de niste directive pe care i le traseaza starea lui de confort - a se intelege prin acest cuvant un anumit nivel al constientei. Am dat un exemplu, pentru ca oamenii sa incerce sa inteleaga de ce merg la munca, de ce dorm, de ce se distreaza, de ce gandesc, de ce fac acestea intr'un mod si nu altfel, cu alte cuvinte - sa inteleaga de ce dau labuta. Cu cat rezolvi aceasta dilema mai repede, cu atat viata iti va fi mai lunga, deoarece procesele la nivel fizic isi incetinesc viteza, nemaifiind accelerate de stres, invidie, egoism, furie, gelozie, ingamfare, ura. Cred ca, in timpul prezent, informatia ce are impact cu efect mai rapid decat altele tipuri de prezentari, ar fi informatia soc. Inutil sa'i spui unei fumator ca acest obicei e daunator lui si celorlatii, sau ca altii au murit din asa ceva; ii spui ca va muri, in cat timp, in ce conditii; ii mai explici ce se intampla dupa ce el nu va mai fi in plan fizic, mai exact ce poate genera plecarea lui inainte de vreme. Sansele de a'l trezi sunt ceva mai multe.
Am inceput site'ul in engleza. Dar de multe ori am gandit la o prezentare a anumitor aspecte ale Vietii si in limba romana. In ultimii 20 de ani, dorind tot mai multa exprimare libera pe plansa democratiei, fiinta umana a devenit imuna la sentimente si emotii care instituie, schimba, sau mentin anumite perceptii la nivelul dimensiunii 3D. Cu alte cuvinte, atat timp cat consumi "Secretul Gustului" ce are in compozitie glutamat de sodiu, (cine vrea sa cunoasca ce face acest produs - va afla), orice leguma sau fruct natural ti se va parea lipsit de gust. Am gandit atunci ca este necesara o prezentare "cruda", care va trezi pe cine trebuie trezit; orice lucru isi face efectul numai daca e starea de vibratie necesara din partea receptorului. Stim ca in Univers nu este un emitator, fara si prezenta unui receptor pentru exact acel emitator. Incerc rolul de emitator.

Filmul de mai sus as spune ca este ABC- "darul" pentru aceasta noua etapa a vietii tale. Daca nu crezi ca esti pregatit in a recunoaste ca tot ce ai facut pana astazi este "praf de stele", sau ca "ce este facut din tarana, tot in tarana se intoarce",  - vezi inspiri oxigen si expiri carbon - daca nu crezi in viata vesnica a Spiritului si in reincarnare - revenirea la viata in plan fizic de repetate ori - aici sau oriunde, nu este pentru tine aceasta informatie. Socul la nivel de camp electromagnetic-informational al creierului va fi mare, iar disconfortul pe care'l vei simti va fi continuu. Daca viata in planul material inseamna mult pentru tine, banii si bunurile iti dau un sentiment de siguranta si claritate in exprimare, ramai unde esti.

Insa, daca cele de mai sus nu te tin ancorat in tiparele sistemului, esti un Fiu de Dumnezeu ce incepe sa vada Lumina; drumul e mai usor cand mai ai cu cine schimba idei si experiente, deci sa facem impreuna acest drum, pentru intregirea capacitatii complete a fiintei, spre propria intelegere  - ASCENSIUNEA.


Un  grup de oameni de stiinta au pus intr-o cusca cinci maimute si in mijlocul custii o scara, iar deasupra scarii o  legatura de banane. Cand o maimuta se urca pe scara sa ia  banane, oamenii de stiinta aruncau o galeata cu apa rece pe celelalte care ramaneau jos. Dupa ceva timp, cand o maimuta incerca sa urce scarile, celelalte nu o lasau sa urce. Dupa mai mult timp nici o maimuta nu se mai suia pe scara, in ciuda tentatiei bananelor.
Atunci, oamenii de stiinta au inlocuit o maimuta. Primul lucru pe care l-a facut aceasta a fost sa se urce pe scara, dar a fost trasa inapoi de celelalte si batuta. Dupa cateva batai nici un membru al noului grup nu se mai urca pe scara. A fost inlocuita o a doua maimuta si s-a intamplat acelasi lucru. Prima maimuta inlocuita a participat cu entuziasm la baterea novicelui. Un al treilea a fost schimbat si lucrurile s-au repetat. Al patrulea si, in fine, al cincilea au fost schimbati. In final, oamenii de stiinta au ramas cu cinci maimute care, desi nu primisera niciodata o baie cu apa rece, continuau sa loveasca maimutele care incercau sa ajunga la banane.
Daca ar fi fost posibil ca maimutele sa fie intrebate de ce ii bateau pe cei care incercau sa se catere pe scara, raspunsul ar fi fost:
“Nu stim. Lucrurile intotdeauna au fost asa, aici…”....incercati sa intelegeti de ce'i loviti pe ceilalti, si de ce nu ajungeti la banane, cu toate ca nu e nici o galeata cu apa deasupra voastra. Sistemul v'a invatat ca e ok sa fii CEL MAI BUN, PREMIANT, SA IESI IN EVIDENTA, SA NU ARUNCI OCARA PE PARINTI [?] PRIN ACTIUNILE TALE { actiunile tale sunt ale tale si ale parintilor, sunt ale lor - dar e foarte greu a face diferenta, odata ce societatea te'a "dresat" inzestrandu'te cu perceptii gresite despre cine esti tu, si pana unde tin "prelungirile" propriului EU}. Tu ai fi fost foarte multumit de tine, dar societatea te'a invatat sa fii NEMULTUMIT, deoarece si parintii erau nemultumiti de rezultatele tale, si vecinii de joaca ta, apoi tu ai fost nemultumit de colegi, care te depaseau la scoala, iar lor cineva le spunea acelasi lucru. In cercul vostru deja era invidie, egoism, ura chiar. Daca unuia dintre ei i se intampla ceva care'l forta sa abandoneze cursa, pe ascuns te bucurai: unul mai putin. Ti se par corecte aceste stari emotionale sustinute cu buna stiinta de sistem? Astazi stim foarte bine ce sa intampla atunci cand le incerci: 2 minute de stres, egal cel putin 2 ore de intrerupere a oricarei activitati normale in viscere...se opreste pentru aceasta perioada alimentarea normala a organelor interne, prin comanda pe care timusul o da, receptand o stare de teama, frica, disconfort - cu alte cuvinte, ti'ai scurtat viata; te'ai pregatit cumva mai bine pentru viata in acest carusel de emotii, ai fost mai fericit ?
Tarile Asiei Rasaritene si de Sud-Est ( Confucius, Ramayana, Mahabharata) au avut alte pricipii in credinte, ceea ce a facut ca starea lor de sanatate sa fie superioara restului lumii. Modul de abordare a evenimentelor, relatiile in familie si societate erau total diferite celui european.

"
Cultura tradițională chineză a căutat armonia dintre om și univers și a pus accentul pe etica și moralitatea individului. S-a bazat pe credințele practicilor de cultivare a spiritului promovate de confucianism, buddhism și taoism și a dat poporului chinez toleranță și progres social, constituind protecția moralității umane și a dreptei credințe. Spre deosebire de sistemul de legi, care prescrie reguli dure, cultura acționează ca o constrângere blândă. Legea fixează pedeapsa după comiterea crimei, în timp ce cultura, prin hrănirea moralității, pune accent pe prevenirea crimei. Credințele confucianiste, buddhiste și taoiste au oferit chinezilor un sistem moral foarte stabil, imuabil, viabil „atât cât va dăinui Cerul” . Acest sistem etic a oferit baza pentru continuitate, pace și armonie în societate. Moralitatea aparține tărâmului spiritual; astfel încât este deseori de natură conceptuală. Cultura exprimă un astfel de sistem moral abstract în limbajul care poate fi înțeles în mod obșnuit. Taoismul accentuează Adevărul, buddhismul – Compasiunea, iar confuciansimul pune preț pe Loialitate, Toleranță, Bunăvoință și Dreptate. „Formele lor diferă, dar scopurile lor sunt aceleași … ele toate inspiră oamenii să se reîntoarcă la Bunătate” . Acestea sunt aspectele cele mai valoroase ale culturii tradiționale chineze, o cultură bazată pe credințele confucianiste, buddhiste și taoiste."


Distrugem natura confectionand kich'uri inutile pe care le atarni de perete, sau le dai cadou la prieteni, "pentru ca asa se face"...Se cumpara cu disperare lucruri inutile, "pentru ca toata lumea are", "si am vazut ieri reclama"...Se schimba des si combina audio, si mobila, pentru a aparut altceva ce e "cool"...Apoi si masina este demodata...Alergi toata viata fiind sclavul sistemului, crezand ca din aceste achizitii va veni starea ta de bine, fericire si multumire...cu toate acestea, stai si gandesti, fiecare dintre ele iti ia multa energie pana le achizitionezi - poate imprumut in banca - iar starea de multumire tine: o luna pentru un telefon, 2 luni un laptop, jumatate de an o masina, 2 ani o casa...Aceasta cursa a "inarmarii cu inutilitati" face sa iti distrugi viata si sa pierzi procente din sanatate cu fiecare nereusita in concurs, prin insatisfactii transformate in stres. Apoi ai mai fost dresat sa iti dai starea de sanatate pe mana sistemului medical alopat, propria siguranta pe mana unei formatiuni numite politie, pompieri, jandarmi, iar de spirit se ocupa biserica....deci, cu alte cuvinte ACESTE INSTITUTII SE OCUPA DE TINE, tu nu trebuie decat sa muncesti, si sa dai bani continuu - energie de vibratie joasa. "Cum se ocupa aceste companii de tine? "- "Asta e treaba lor, doar le dau bani, nu?" Aceasta e cortina pe care cei mai multi o vad. De sanatatea ta trebuie sa te ocupi tu, pentru ca nimanui nu'i pasa de tine ca tie insuti,  prin intoarcerea la natura si alimentatie corecta, din  care va rezulta gandire clara; de siguranta ta te ocupi tu, prin gandirea rationala in armonie cu mediul natural si semenii tai, iar de spiritul tau te vei ocupa tot tu, prin meditatii, rugaciune - fapte ce dealtfel par fara sens celor ce nu vad decat cortina - deschizandu'ti abilitati catalogate ca si "paranormale"....daca fiecare om ar fi avut cunoastere spre ele, nu mai era nici un sclav sa vina sa vada spectacolul, si nici sistemul nu era cel de astazi, in care sunt multi cei care "au grija de tine". De necrezut cum astazi, cand reteaua internet e plina de informatii care odata insusite si aplicate pe propria minte si corp fac sa revina starea de sanatate fara traume si suferinte fizice, cea mai mare parte a oamenilor merg in continuare in spitale - din comoditate, crezand ca ceea ce el a distrus - ii va inapoia spitalul. [nu fac referire la interventiile chirurgicale urmare a accidentelor] Sau cred ca o stare emotionala de vibratie joasa cum este furia - ce se stocheaza la nivel de ficat - va fi "stearsa" cu un produs chimic de sinteza...Durerea este atentionarea, boala este efectul cauzei, nu cauza: asupra cauzei trebuie actionat pentru rezultate, iar acestea se vad numai intr'o stare de perceptie sporita, urmare a linistirii proceselor mentale, asociate meditatiei, rugaciunii, etc. Oamenii nu sunt informati ca orice dezastru in interiorul corpului este produs de o stare vibrationala joasa, in dizarmonie cu programul Creatiei ce a fost introdus in genomul uman...el crede ca a racit pentru ca a stat in frig, a alunecat din cauza pardoselii umede, etc. Acestea au fost caile prin care cauzele isi "trimit efectul". ...Alimentandu'te cu produse chimice, neintelegand modul de lucru al mintii umane si capacitatea extraordinara a gandului - unda emisa catre tinta - omul plange si se vaita continuu, acuzand in dreapta si stanga pentru starea in care este...si aceasta o forma gand emisa, ce se va intoarce la emitator, de multe ori amplificata. De cate ori ai incercat sa te linistesti, poate erai obosit - ai vazut cum fragmente de nici o secunda de ganduri haotice si fara comanda constienta iti vin in spatiul mental? Spui: " vreau liniste!!"...nimic...ea face in continuare ce vrea, aceleasi fragmente fara noima. Concluzia logica, mintea este cea care face cartile si trebuie tehnici prin care sa o tii sub control; meditatii, rugaciune, ce crezi tu ca "merge" la tine.

Joc Final


CA  SA  INTELEGI  FOARTE  CLAR:
ASTAZI  TU  ESTI  CONDUS  DE  MINTE, NU  FA GRESEALA  SA  CREZI  CA  TU   O   CONDUCI;
INSA  POTI  S'O  CONTROLEZI,  DACA  ACEASTA  ITI  ESTE  INTENTIA.

Exemplificarea faptului ca programarea(conceptia) comanda perceptia, gandirea(procesarea informatiilor) si actiunile fiintelor umane.
Primul film de mai jos arata efectul unei sugestii posthipnotice(credinta implantata) de a nu percepe culoarea rosu. Miracolele, pe care le traieste subiectul din film, ar inceta, daca ar incepe sa vada fara filtrul credintelor implantate. Conceptia(programarea, conditionarea, setul de credinte, care ne-au fost implantate) comanda perceptia, pana la trezire, pana la iesirea din transa; Este vorba despre o transa in care se afla toti oamenii pana la trezire. Credintele care ne-au fost implantate comanda perceptia, ne conving sa nu vedem, sa fim orbi, sa traim intr-o lume imaginara. Filmul comentat la televiziunea rusa este simultan impresionant si trist. Observati cum miracolele dispar(mersul prin aer) daca persoana ar vedea culoarea rosu. Audienta rade fara sa inteleaga ca toti se afla in aceeasi transa, in aceeasi barca; pana la trecerea la vederea nemijlocita, toti sunt orbi. Fazele demonstratiei care exemplifica implantarea unei sugestii posthipnotice de a nu fi vazuta culoarea rosu 1. proba ca nu vede bratul imbracat in ciorap rosu(trecut prin fata) 2. proba ca nu vede bratul care o impiedica sa se apropie; 3. indoirea unei linguri cu ajutorul bratului rosu pare un miracol; tinerea lingurii pe frunte cu bratul invizibil pare un miracol; 4. spargerea unui vas cu un ciocan rosu pare ca este rezultatul puterii gandurilor; 5. mersul pe scandura rosie(deci invizibila pt subiect) pare un miracol(mers prin aer, levitatie)