In Atelier K vind je gastronomie en kunst onder één dak. Kok en kunstenaar Hans Ruebens voert culinaire en artistieke projecten uit op maat van de klant maar met een zekere eigenzinnigheid en veel aandacht voor ecologie.

"Atelier K geeft een beleving die bijblijft"

Atelier K staat voor:

    • Ecologie

    Atelier K hecht er veel belang aan om zijn impact op het milieu minimaal te houden. Voor kunstprojecten gebruiken we milieuvriendelijke verven en technieken. Voor culinaire projecten werken we zoveel mogelijk met biologische ingrediënten en lokale producten. Nutteloos transport en verpakkingen worden vermeden. Enkele groenten en kruiden kweken we in eigen tuin. Afval wordt tot een minimum gereduceerd.


  • Kwaliteit

Enkel topproducten worden gebruikt en verwerkt volgens de regels van de kunst. Atelier K werkt met de beste leveranciers en blijft op de hoogte van nieuwe producten en technieken.


  • Creativiteit

Atelier K is inventief en bedenkt originele concepten. Bij culinaire projecten ontwikkel ik eigen recepten met veel aandacht voor het artistieke zowel op het bord als bij de omkadering. In mijn kunstprojecten werk ik in mijn eigen "schriftuur" en vanuit een persoonlijke visie.


  • Persoonlijkheid

Atelier K hecht veel belang aan de persoonlijkheid van de opdrachtgever. De motivatie en visie van de klant bepalen in grote mate het concept en zijn de inspiratiebron voor nieuwe ideeën. Het uiteindelijke resultaat moet een synergie zijn van Atelier K en de klant. Elke opdracht is uniek.


De K van Koken

 Thuiskok
 Recepties en Walking dinners   
 Gastronomische barbecues 
 Easy meals 
 Kookworkshops 
 Eigen events & pop-ups 
 Horeca consulting

De K van Kunst

 Teken- en schilderkunst 
 Fotografie en toegepaste grafiek 
 Interieurkunst 
 Herwaardering van oude meubels 
 Scenografie 
 Theaterteksten
 Theaterregie