HET WAS FIJN .....

... bij Atelier DE KUNSTPOST, het leukste atelier van Hoogvliet!

Maar helaas hebben wij per 11 oktober 2017 ons fijne atelier moeten verlaten ..... Dat heb je met anti-kraak. Lees hieronder hoe het begon.

Je kunt de voormalige "Kunstpost-kunstenaars" bereiken per telefoon of e-mail, zie onder "Contact".

Tekenen, schilderen, etsen, keramiek en nog veel meer!

In juni 2014 zochten en vonden wij vrij snel een atelier. In augustus 2014 betrokken we een mooie (anti-kraak)-ruimte op de 1e etage van het voormalige postsorteercentrum aan de rand van winkelcentrum De Binnenban, aan de Middenbaan Noord in Hoogvliet. 

Wij (Sonja Tuinman, Ad van der Ree, Arjen Grootscholten en Joke Keulemans) kennen elkaar van Kunstkring Voorne, waar we alle vier lid van zijn. We werken al langere tijd samen in de Werkgroep Abstract van Kunstkring Voorne en hebben met elkaar geëxposeerd, o.a. bij De Groene Passage in Rotterdam.
In maart 2015 is er een vijfde kunstenaar bij gekomen, Edith Verdonkschot, keramiste.

In ons gezamenlijke atelier zijn we aan het werk, we exposeren, houden atelierdagen en kunstmarkten, geven lessen en workshops, enz. Na de feestelijke opening in oktober 2014 hebben we al heel wat bezoekers mogen ontvangen.

TIJDENS VAKANTIEPERIODES (ZOMER, ROND DE KERST E.D.) ZIJN WE ONREGELMATIG AANWEZIG. NEEM MET EEN VAN ONS CONTACT OP ALS JE LANGS WILT KOMEN -> ZIE: CONTACT
https://sites.google.com/site/atelierdekunstpost/home/20160304_Atelier_Collage_verkleind.jpg


https://www.facebook.com/pages/Atelier-De-Kunstpost/1476734975927575

Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur een e-mail aan dekunstpost@gmail.com

Wij ontmoeten je graag in ons atelier, waar je ons aan het werk kunt zien, onze kunst kunt bekijken en informatie kunt krijgen over lessen en workshops. We hopen je snel te mogen verwelkomen!

Sonja Tuinman
Ad van der Ree
Arjen Grootscholten
Joke Keulemans
Edith Verdonkschot