Informatie‎ > ‎

Bestuur en Commissies

De ATC Wijhe heeft een Dagelijks Bestuur (DB) bestaande uit de voorzitter, secretaris en de penningmeester. Het Algemeen Bestuur (AB) bestaat uit het DB en de voorzitters van de commissies. Het AB vergadert 4 a 5 keer per jaar. Klik hier voor een overzicht.

Hieronder vind je van iedere commissie een korte beschrijving van werkzaamheden en verantwoordelijkheden.
Sportcommissie (SC):

De SC organiseert jaarlijks allerlei tennisactiviteiten voor senio­ren. Uitgangspunt daarbij is: hoe meer zielen hoe meer vreugd. De toernooien worden dan ook zoveel mogelijk naar sterkte ingedeeld, zodat iedereen kan meedoen. Voor een overzicht van de verschillende activiteiten verwijzen we naar de pagina activiteiten en de kalender. Hier wordt elke activiteit beschreven en vind je informatie over hoe je je kunt aanmelden. Naast toernooien zijn er de tossavonden/ochtenden voor alle senioren.Heb je opmerkingen of ideeën met betrekking tot de sportcommissie, stuur dan een email naar: sport@atcwijhe.nl

Jeugdcommissie (JC):

Binnen de vereniging is er één doelgroep die extra aandacht verdient, namelijk de jeugd. Er bestaat een speciaal jeugdbeleidsplan. Lees verder op de pagina Jeugd.
De jeugdcommissie is verantwoordelijk voor het hele jeugdgebeuren binnen de club. Zij organiseren diverse tennisactiviteiten, waaronder clubkampioenschappen, jeugdbegeleiding, ouder-kind-toernooi alsook niet tennisactiviteiten, zoals een barbecueavond en dergelijke. Daarnaast coördineert de jeugdcommissie ook de aanvraag van tennislessen van de jeugdleden. De inschrijfformulieren zijn te downloaden onder het tabblad Leden.

Heb je opmerkingen of ideeën met betrekking tot de jeugdcommissie, stuur dan een email naar: jeugd@atcwijhe.nl 
Technische commissie (TC):

De technische commissie is verantwoordelijk voor de teamindelingen voor de voorjaars- en najaarscompetitie. In de technische commissie zit de verenigingscompetitieleider (VCL) voor technische vragen m.b.t. de competitie en voor het verwerken van de uitslagen. Daarnaast coördineert de technische commissie ook de teamindelingen en de planning van de Sallandse Wintercompetitie. Als laatste zorgt de technische commissie voor de inkoop van de ballen voor elke competitie en toernooi.

Heb je opmerkingen of ideeën met betrekking tot de technische commissie, stuur dan een email naar: tc@atcwijhe.nl