Home‎ > ‎NIEUWS‎ > ‎

Verslag wintercompetitie 2016-2017

Geplaatst 22 mrt. 2017 12:46 door W. Schuiling


Er werd door ATC Wijhe met maar liefst 8 teams meegedaan aan de Sallandse Wintercompetitie, 2 teams meer dan vorig jaar. Het aantal uitgevallen wedstrijden viel gelukkig mee, het ene team had hier blijkbaar meer last van dan de andere.

Voor de teams 2 t/m 5 vielen de prestaties wat tegen, wellicht hebben we jullie wat te hoog ingeschat of was de vorm even weg. De gezelligheid was er volgens mij niet minder om en dat is toch ook wel een heel belangrijk punt.

Team 7 en 8 bestond uit allemaal nieuwe leden. Ik moet zeggen dat de opstart fase een beetje chaotisch verliep, maar de teams hebben het geweldig goed opgepakt en zelfs hier en daar wat punten binnen gehaald, wat natuurlijk een fantastisch resultaat is!

Team 1 en team 6, zijn beiden winnaar geworden in hun poule, waarmee we hen van harte feliciteren. Er was een gezellige finale dag in Dalfsen, die afgesloten werd met een glaasje Prosecco omdat het de 20ste editie was. Voor het nieuwe seizoen gaat de SWC commissie kijken of er voor speelsterkte 5 en hoger ook een poule gerealiseerd kan worden.

De TC heeft geen klachten binnen gekregen voor zover mij bekend, dus al met al een gezellige competitie, waarbij iedereen weer wordt uitgenodigd om zich voor het komende seizoen op te geven. Dus hou de ATC website in de gaten.

Namens de TC,

Gerda

Comments