Home‎ > ‎NIEUWS‎ > ‎

Verslag wintercompetitie

Geplaatst 22 apr. 2018 10:21 door W. Schuiling

Er werd door ATC Wijhe wederom met 8 teams meegedaan aan de Sallandse Wintercompetitie, waarbij het eerste team in een A-poule speelde. Deze A-poule bestond uit 4 teams, waarvan de speelsterkte 6 of lager was. Er werd zowel een uit als thuiswedstrijd gespeeld.

 

Vooral op het laatst waren de weersomstandigheden zodanig dat er niet gespeeld kon worden. Gelukkig was er nog genoeg ruimte om dit in te halen en soms uit te wijken naar de velden van de tegenpartij. Omdat het voor sommige teams niet lukte om een wedstrijd ingepland te krijgen is er in overleg 2-2 doorgegeven. Dat kan in de eind ranking een vertekend beeld geven.

 

Wijhe 1 is dit jaar kampioen geworden in de A-poule, helaas konden ze niet naar de finaledag in Lemelerveld. Wijhe 3 is 2de in de poule geworden, ze kwamen net een paar punten tekort voor de kampioenstitel. Alle andere teams zijn in de middenmoot geëindigd.

 

Het was het 2de seizoen voor team 7 en team 8, waarbij team 8, team 7 team voorbij is gestreden. Dat is voor hen een leuke opsteker. Het moet voor team 7 toch een extra motivatie zijn om er volgend jaar nog een schepje bovenop te doen.

 

De TC heeft, met uitzondering van een planningsprobleem, geen klachten binnen gekregen, dus al met al een gezellige competitie. In juni zal op de ATC website de uitnodiging voor aanmelding voor het komende seizoen komen te staan dus houdt deze in de gaten. Nu is al wel bekend dat de A-poule, waar dit jaar mee begonnen is geen vervolg zal krijgen.

 

Namens de TC,

Gerda

Comments