Home‎ > ‎NIEUWS‎ > ‎

Kinderen maken kennis met tennis in Wijhe, in de week van 21 t/m 27 maart

Geplaatst 11 mrt. 2017 06:15 door W. Schuiling

Dit jaar organiseert tennisvereniging ATC Wijhe weer verschillende tennisactiviteiten voor de basisschooljeugd in Wijhe. Zo’n 450 leerlingen van de groepen 3, 4, 5, 6, 7 en 8 van de basisscholen in Wijhe, en Boerhaar maken de komende week van dinsdag 21 maart tot en met maandag 27 maart kennis met de tennissport. Gymdocent Gert-Jan Baas en Joost Kroeze nemen de kinderen mee naar de tennisbanen van ATC Wijhe. In plaats van de 2-wekelijkse gymles in sporthal De Lange Slag, krijgen de kinderen tennisles van clubtrainers Liset Smeenk en André Mekers. De tennisvereniging zorgt voor tennisrackets, tennisballen en andere materialen.


Bij het schooltennis snijdt het mes aan twee kanten. De tennisvereniging hoopt leerlingen enthousiast te maken voor de balsport en zo nieuwe jeugdleden te krijgen. De gymleraar hoopt dat enkele van zijn pupillen, die nu nog van geen enkele sportclub lid zijn, aanhaken bij de tennisclub en zo in georganiseerd verband beweging krijgen. Kinderen die de smaak te pakken hebben kunnen voor 15 euro 7 tennislessen volgen bij de tennisvereniging en tevens voor een aantrekkelijke prijs lid worden. Ouders zijn ook welkom om te komen kijken!

 

In die week is het niet mogelijk om vrij te tennissen van 8:30 -15:00 uur.

Let op: vanaf dinsdag 21 maart t/m maandag 27 maart.

 

Mochten er mensen zijn die het leuk vinden om te helpen dan kun je een mail sturen naar: ivonnejonkman@hotmail.com.  We hebben het rooster zo goed als rond, maar extra mensen achter de hand is altijd welkom!

Comments