Home‎ > ‎NIEUWS‎ > ‎

Grote Clubactie 2018

Geplaatst 6 sep. 2018 06:48 door tc atcwijhe
Op zaterdag 15 september 2018 start de Grote Clubactie. Dit jaar doet ATC Wijhe ook weer mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Dit geld gebruiken we voor diverse jeugdactiviteiten. 

Wat is de bedoeling? 
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig.  
Eenmalige machtiging:  De koper (18+) vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (volledig rekeningnummer) aan de lotenkoper.

Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’). Hij kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn deur bevestigen.

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie 2018 start op zaterdag 15 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop.  

Aan wie mag  je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. 

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan zo snel mogelijk in bij Machteld Voskes (Dolskamp 5), uiterlijk  1 november 2018. Ben je zo enthousiast dat je nog een extra boekje nodig hebt, dan kan je daarvoor ook bij Machteld terecht.

Comments