Home‎ > ‎NIEUWS‎ > ‎

Geslaagde schooltennisweek!

Geplaatst 16 mrt. 2018 06:47 door ATC Wijhe

ATC Wijhe heeft afgelopen week zo’n 400 basisschoolkinderen uit Wijhe en Boerhaar kennis laten maken met de tennissport. Gymdocenten Gert-Jan Baas en Joost Kroeze hebben de kinderen meegenomen naar de tennisbanen van ATC Wijhe. Tijdens de gymles hebben kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar tennisles gekregen van de clubtrainers Liset Smeenk en André Mekers (Tennis met Passie) en de gymdocenten. De trainers werden daarbij geholpen door enthousiaste vrijwilligers, leden van ATC Wijhe. De tennisvereniging heeft gezorgd voor de tennisrackets, tennisballen en andere materialen.

Bij het schooltennis snijdt het mes aan twee kanten. De tennisvereniging hoopt de jeugd enthousiast te maken voor de balsport en zo nieuwe leden te krijgen. De gymleraar hoopt dat enkele van zijn pupillen, die nu nog van geen enkele sportclub lid zijn, aanhaken bij de tennisclub en zo in georganiseerd verband beweging krijgen.

Kinderen die de smaak te pakken hebben kunnen dit voorjaar 7 tennislessen volgen bij ATC Wijhe voor maar 15 euro. Tevens kunnen zij voor een aantrekkelijke prijs lid worden.

Het schooltennis krijgt nog een vervolg voor de jongste jeugd (4 t/m 6 jaar). Op woensdag 28 maart wordt een gratis Tennis Instuif georganiseerd van 15 tot 16 uur.Comments