Home‎ > ‎NIEUWS‎ > ‎

ATC Wijhe doet mee met de AH Sportactie!

Geplaatst 30 aug. 2017 13:14 door ATC Wijhe   [ 31 aug. 2017 15:25 bijgewerkt ]
https://ahsportactie.nl/
NOC*NSF en Albert Heijn hebben een gezamenlijk doel: een actievere levensstijl toegankelijk maken voor alle Nederlanders. Om dit doel te bereiken organiseren ze samen de AH Sportactie. Natuurlijk doet ATC Wijhe mee met deze actie!

Deze actie is nog niet gestart maar van 4 t/m 24 september 2017 krijg je bij iedere 10 euro aan boodschappen een AH Sportzegel. Bij 10 zegels is de spaarkaart vol en een volle spaarkaart geeft vervolgens toegang tot 5x gratis sporten. 


ATC Wijhe heeft de volgende 2 aanbiedingen:

5 x gratis tennissen met een persoon/groepje

Met 1 volle spaarkaart mag je 5 x gratis een 1 uur tennissen overdag tot 19.00 uur of in het weekend (za/zo) tot 31-12-2017, evenementen uitgezonderd. Hierbij geldt het baanreglement van de vereniging. De persoon of personen waarmee je wilt tennissen moet(en) ook een volle spaarkaart hebben. Maximaal 1 spaarkaart per persoon. Als je kiest voor deze actie mag je niet meer kiezen voor de aanbieding van 5 tennislessen.

5 Tennislessen (Eigen bijdrage €15)

Met een volle spaarkaart krijg je 5 tennislessen gedurende 1 uur van een gediplomeerde trainer. Omdat dit een professionele trainer is moeten we een eigen bijdrage vragen van €15,-. (Dat is slechts €3 per les!). De lessen zullen op ma, di, wo of do avond worden gegeven tot uiterlijk 31-12-2017. Maximaal 1 volle spaarkaart per persoon! Als je voor deze aanbieding kiest is het niet mogelijk ook voor de 5 x gratis tennissen te kiezen. Deze actie is ook voor leden van ATC Wijhe bedoeld!

We willen alle leden oproepen deze actie te promoten onder familie, vrienden, buren en kennissen!