Zakelijk vervoer‎ > ‎

Directie vervoer

De ATC business verzorgt voor een aantal toonaangevende bedrijven het directievervoer, waarbij men verzekerd is van luxe vervoer zonder, er zorg over te hebben, tegen een gunstige prijs-kwaliteit verhouding.

Een directeur of manager in het bedrijfsleven staat tegenwoordig al gauw een uur in de file. Wat is er dan prettiger dat hij op een rustige manier op de achterbank verder kan werken terwijl hij van A naar B wordt gebracht? En wat te denken van het voordeel dat ondernemers bij de keuze voor mobiliteit niet zelf hoeven te investeren in een uiterst luxe wagenpark.

Mercedes-Benz S-klasse
 
Veiligheid en service
Onze chauffeurs zijn geen beveiligers, maar zijn wel getraind en kunnen proactief handelen voor de klant. Elke situatie in het hedendaags verkeer moet op een professionele manier worden aangepakt. Alert rijden zorgt voor vertrouwen bij de klant. Dat vertrouwen is de belangrijkste voorwaarde bij personenvervoer op niveau. Onze samenwerking met de Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging is daarom erg belangrijk.

De VIP begeleider is zowel voor individuele personen als voor delegaties, het aanspreekpunt. Hij/zij verzorgt de organisatie van bijvoorbeeld het vervoer, het verblijf en overige zaken die voor u geregeld kunnen te worden.

De begeleider maakt desgewenst ook bilaterale afspraken.
Tijdens officiële ceremonies ontvangen en begeleiden de VIP begeleiders de hoogwaardigheids bekleders vlot en efficiënt.
Comments