Zakelijk vervoer

Voor de zakelijke klanten heeft de ATC een groep Business vervoer opgericht, deze verzorgt al jaren het zakelijke vervoer, exclusief vervoer wat garantstaat voor betrouwbaarheid, kwalitatief hoogstaand tegen een redelijke prijs, in representatieve voertuigen zonder reclame en zichtbare taxiapperatuur. De geüniformeerde chauffeurs zijn minimaal 2 talig en beschikken over diverse rijvaardigheidcertificaten.

De laatste jaren worden de files langer en langer. Wat is er prettiger dan dat u op een rustige manier op de achterbank verder kan werken terwijl u van A naar B wordt gebracht ?.  En hoe belangrijk is het te weten dat uw gast door ons op de juiste manier wordt vervoerd ?. 

ATC Business biedt kwaliteit, zekerheid en flexibiliteit in zakelijk vervoer. Onze medewerkers zorgen er voor dat u in alle rust optimaal gebruik kan maken van onze diensten, zoals;

Directievervoer, VIP vervoer, Chauffeurs Diensten of Airportservice - Vliegveldservice van en naar het vliegveld. Onze persoonlijke, professionele aanpak en uitgebreide service maken het verschil. 

Dat geldt voor een belangrijke bijeenkomst, maar zeker ook voor vervoer van of naar een vliegveld. Zonder bijkomende beslommeringen en toestanden. Onze chauffeurs zijn bekend met het protocol en zorgen voor een probleemloze overdracht van u en uw relatieOp een zakelijk partner in personenvervoer moet je kunnen vertrouwen. Dat geldt voor een belangrijke bijeenkomst, maar zeker ook voor excellent vervoer van of naar een vliegveld.
 
Mercedes-Benz E-klasse
 
Mercedes-benz S-klasse
Mercedes-benz Sprinter luxe 8 persoons bus
Comments