Notícies‎ > ‎FOSCA 2013‎ > ‎

Ruta Granollers-Vic-Berga

Per als que veniu des de Vic o Granollers, teniu una drecera que us porta directament als llocs habituals d'observació sense anar a fer volta i sense pagar peatge. Es tracta de la nova carretera C62 (Eix Vic-Berga), inaugurada aquest any 2013 per la Generalitat.
 
A través d'aquesta carretera podeu arribar a Fumanya (Fígols), els Rasos de Peguera, o Sant Pau de Pinós molt més ràpidament.
 
 
Si veniu de Granollers, heu d'agafar cap al nord l'Autovia C17 (Eix del Congost). A l'alçada de Vic, preneu la sortida 60-B i incorporeu-vos a l'Autovia C25 (Eix Transversal) direcció Manresa.
Continueu durant 6 quilòmetres, i preneu la sortida 170 direcció "Prats de Lluçanés". D'aquesta manera entreu a la nova carretera C62 (Eix Vic-Berga). No està desdoblada, però és una bona carretera.
 
OPCIÓ A. PER ANAR A RASOS DE PEGUERA I A FUMANYA (FÍGOLS)
Recorreu tota la carretera C62 durant els seus 34 quilòmetres i d'aquesta manera us plantareu a curta distància de Berga. Us incorporareu a l'Autovia C16 (Eix del Llobregat) a l'alçada del punt Km. 90. Des d'aquí enfileu cap al nord (direcció Berga) i seguiu les instruccions habituals per arribar als nostres punts d'observació.
 
OPCIÓ B. PER ANAR A SANT PAU DE PINÓS
Continueu per la C62 durant 17 quilòmetres i arribareu a la sortida de Prats de Lluçanès. Des d'aquí, us explicaré com anar a cercar la carretera BV-4401, que queda a l'oest de la població:
- Heu de seguir recte per entrar dins de Prats, i enmig del poble gireu a mà dreta quan veieu els indicadors cap a "Sant Feliu Sasserra / Sabadell / Manresa".
- Continueu per aquest carrer; en algun moment el carrer fa una mica de corva, i després fa un gir de 90º a l'esquerra.
- Poc després d'aquest gir veureu un desviament a mà dreta, indicat amb un cartell de lletres petites com a "Gaià / Navàs". Aquí és on agafeu la carretera BV-4401, que haureu de seguir durant poc més de 8 quilòmetres.
A l'alçada del punt Km. 13,2 de la BV-4401 teniu el desviament a la dreta on està situat Sant Pau de Pinós.
 
 
Comments