Notícies‎ > ‎

Audiovisual familiar a Sant Cugat (8 de juliol)

5 de jul. 2017, 5:33 publicada per AstroAmics amics de l'astronomia
Dos audiovisuals familiars: "El follet de les estrelles" +  "Passejada virtual pel Sistema Solar", a càrrec de membres d'AstroAmics: amics de l'astronomia.
 
Dissabte 8 de juliol, al matí
Lloc: Casa de Cultura - Carrer de Castellví, 8 - Sant Cugat del Vallès
 
Organitza Associació Astronòmica Sant Cugat-Valldoreix.
Entrada lliure i gratuïta.
 
 
De 11:00h a 12:30h - La  "Passejada virtual pel Sistema Solar" és una simulació per ordinador d'un viatge que ens conduirá per tots i cadascun dels planetes del Sistema Solar. També ens aturarem en les llunes més importants. Edat recomanada: de 9 a 12 anys. La simulació está amenitzada amb comentaris de cadascuna de les parades que fem. Per a la simulació fem servir el programa informàtic Celestia, i un script desenvolupat per un membre d'AstroAmics. Durada de 60 a 90 minuts. 
 
 
De 12:45h a 13:30h - “El follet de les estrelles” és una pel·lícula de dibuixos animats realitzada al 2013 per membres d'AstroAmics. Un conte pensat per a mostrar, de manera didàctica, diferents aspectes relacionats amb l'espai. Té una durada de 18 minuts, i és una introducció a l’astronomia per a nens de 3 a 8 anys.
L'Èric i el seu pare han sortit a observar el cel amb el telescopi quan, de sobte, un fet extraordinari els portarà a fer un viatge per l'espai en el que l'Èric apendrà moltes coses reacionades amb l'astronomia. La terra, la lluna, el sol, el Sistema Solar, els satèl·lits... tot explicat de forma entenedora i planera.
Després de la pel·lícula us explicarem algunes curiositats més sobre la Terra i l'espai.
 
Més info:
http://www.astronomia.cat/agenda/cosmos-vida-2017-37/
 
Comments