Notícies‎ > ‎

Astronomia des de casa per a nens: "El follet de les estrelles"

26 d’abr. 2020, 3:53 publicada per AstroAmics amics de l'astronomia   [ actualitzat el 26 d’abr. 2020, 5:56 ]
 
"EL FOLLET DE LES ESTRELLES"
Una nit a l'Èric li sembla veure com cau un meteorit. És així com coneixerà al follet de les estrelles, que amb la seva nau espacial el portarà a fer el viatge més al·lucinant de la seva vida, navegant fins als confins de l'Univers per conèixer els secrets que amaguen planetes, estrelles i galàxies.
 
Vols saber com continua la història? Doncs no et perdis la peli sencera aquí:
https://vimeo.com/411798964
 
"El follet de les estrelles" és un curtmetratge de dibuixos animats destinat a introduir l'astronomia als nens de 3 a 8 anys.
 
Va ser realitzat al 2014 per persones de Balsareny (Bages), membres de "AstroAmics: amics de l'astronomia". Els dibuixos i l'animació són obra de Txus Garcia (@txusgarciaphoto). El guió està basat en un conte de Jou Medina (www.JouScout.com), revisat i adaptat per mestres d'educació infantil de l'Escola Catalunya de Navarcles.
 
Les fotografies són originals de la NASA i la ESA.
Per a la música hem fet servir cançons de Sweet Little Band que són versions de The Beatles ("Across the Universe", "Here comes the Sun", "Something") i de Pink Floyd ("Shine on you crazy diamond", "Echoes"). La cançó final dels crèdits és la versió original de "Across the Universe" de The Beatles.
 
El copyright sobre la imatge i el text ha estat cedit a "AstroAmics: amics de l'astronomia", secció del Cercle Cultural de Balsareny, que en permet la difusió si és gratuïta.
 
El copyright sobre la música pertany als seus autors originals i a les empreses que n'ostenten els drets.
 
Per a les escoles i mestres disposem d'una versió en qualitat HD, que us podem proporcionar (gratis) sempre que sigui per exhibir-la a classe de manera gratuïta.
 
Duració: 18 minuts

Comments