Equip Kosmos

Què és l'Equip Kosmos?
 
L'Equip de coordinació Kosmos és el motor dels AstroAmics. Són els companys que ideen, dissenyen i preparen activitats per als membres del Club. Són els que orienten les activitats que organitzeu vosaltres (tots i cadascun dels AstroAmics), mirant de que tinguin tot el necessari per arribar a bon port.
 
L'equip gestiona el bon funcionament d'AstroAmics, dinamitza les activitats del club, promou que es realitzi almenys una activitat mensual, i vetlla pel bon funcionament del grup, intercedint i buscant solucions en cas de discrepància o conflicte. 
 
També s'ocupa de gestionar i actualitzar els diferents canals de comunicació que tenim: Facebook, Twitter, email, fòrum, agenda...
 
Tots els AstroAmics podeu sol·licitar formar part de l'Equip de coordinació Kosmos. Si esteu interessats, envieu un email a:
 
 
Atenció!! Les persones que sol·liciten formar part de Kosmos accepten que, en les setmanes prèvies a algun esdeveniment dels AstroAmics, podran rebre un nombre elevat d'emails referents a la planificació del mateix.
 
 
Subpàgines (2): COLE 2020 FOSCA 2018
Comments