Fes-te del Club

Estem oberts a tothom. Si t'agrada l'astronomia, et convidem a unir-te a nosaltres!
 
És GRATIS. No cobrem cap mena de quota, perquè no som una associació, només som un grup d'amics que volem fer coses plegats.
 
Quedem per observar el cel.
Fem excursions, sortides, visites a centres astronòmics...
Anem a xerrades, cursos, exposicions... i també n'organitzem.
 
Les sortides que organitzem són gratuïtes. En tot cas, cadascú s'ha de pagar les seves pròpies despeses si n'hi ha (entrades a museus, sopar, transport, allotjament...).
 
Rebràs puntualment informació de les activitats que preparem, i podràs decidir lliurement en quines vols participar i en quines no.
 
Sense lligams, sense compromisos...
 
No cal tenir coneixements previs. Nosaltres et podem donar els consells necessaris per començar a formar-te en aquesta afició.
Tampoc cal tenir cap aparell. És costum del club que els companys amb telescopi convidin a la resta a compartir amb ells l'observació.
 
A més, et mantindrem puntualment informat de totes les activitats interessants relacionades amb l'astronomia que s'organitzen a Catalunya (observacions al telescopi, conferències, exposicions,...), tant les que impulsem nosaltres, com les que preparen altres entitats i agrupacions astronòmiques.
 
T'interessa?
 
Doncs envia les teves dades (*) (nom, població i adreça d'email) a:
 
 
Benvingut als AstroAmics, els amics de l'Astronomia!!
 
 
* Nota Legal (protecció de dades):
T’informem que en sol·licitar la inscripció al Club "AstroAmics: amics de l'astronomia", consents que les teves dades personals (nom, adreça, email i telèfon) siguin incorporades a un fitxer informatitzat propietat d'AstroAmics i del Cercle Cultural de Balsareny, amb la finalitat de ser informat de les activitats que duem a terme, i de mantenir comunicació amb els altres membres del Club. També manifestes conèixer i estar d'acord amb la nostra política de protecció de dades.
Els menors de 16 anys no poden sol·licitar unir-se al club, si no és amb el consentiment dels seus pares o tutors legals.

Comments