links

                


                            


        


informatiebronnen

pubmed via kuleuven bibliotheek
http://www.llcg.be - Leuven Lung Cancer Group: informatie en guidelines ivm diagnostiek en behandeling van longkanker

tijdschriften


andere

LVGA: De leuvense vereniging voor geneesheer-assistenten: overkoepelende vereniging die de belangen van assistenten behartigt

Brevet Acute Geneeskunde: deze opleiding wordt niet langer ingericht, maar via de website zijn wel de lesdocumenten nog terug te vinden.

Orde van Geneesheren: met onder andere een zoekfunctie voor alle artsen - inclusief assistenten - en hun huidige (soms wel gedateerde) contactgegevens: U kan er ook de adviezen van de nationale raad nalezen.

Belgische vereniging voor inwendige geneeskunde: Hier vind je om de dia's terug van voordrachten zoals gegeven in de 'advanced courses in general internal medicine'.

Europese Vereniging voor jonge internisten: Young Internists of Europe. Hier vind je onder andere informatie over Europese congressen en internationale cursussen en bijscholingen.

Toledo

Rijgeschiktheidsattesten


jouw mening


Met de nieuwe website willen we de informatie die voor jou belangrijk is op een overzichtelijke manier aanbieden. Hiervoor is jouw mening belangrijk! 
Vind je niet wat je zoekt? Niet eens met de inhoud? Suggesties voor wat hier zeker wèl moet staan, of vind je dat hier iets staat dat niet op deze plaats thuishoort? Laat het ons weten: assistenteninwendige@gmail.com