disclaimer

De informatie die op deze site wordt U aangeboden door de assistenten inwendige geneeskunde van de KULeuven/UZ Gasthuisberg. De site werd inhoudelijk opgesteld met deze groep voor ogen. De informatie wordt gecontroleerd op waarheid en betrouwbaarheid, maar eventuele fouten of onvolmaaktheden blijven mogelijk. Ook kunnen sommige gegevens/ adviezen verouderd geraken. Daarom wijzen de auteurs en medewerkers tot deze site elke verantwoordelijkheid af. Gebruik van alhier verzamelde gegevens veronderstelt dat U ze zelf gecontroleerd heeft op betrouwbaarheid. Indien U een fout opmerkt, mag U steeds contact opnemen via assistenteninwendige@gmail.com.

Beweringen en meningen geuit in deze site staan onder de verantwoordelijkheid van hun respectievelijke auteurs en niet noodzakelijkerwijze van de webmasters, de medewerkers, andere assistenten, stafleden van UZ Gasthuisberg, of de KULeuven in het algemeen.

Deze website bevat links naar andere sites. De auteurs en medewerkers van deze site zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, noch de privacypolitiek van die andere websites.


Comments