Agenda

Voeg de agenda 'assistenteninwendige@gmail.com' toe aan je persoonlijke kalender en blijf op de hoogte van lessen, congressen, etc. Voeg hiervoor de link https://www.google.com/calendar/ical/assistenteninwendige%40gmail.com/public/basic.ics in in je kalenderprogramma (Outlook, iCal,...).


Via de agenda willen we ook zoveel mogelijk interessante congressen en symposia promoten. Weet je zelf nog een interessant congres, workshop, les? Andere activiteiten die je met je collega's wil delen?
Geef ons een seintje op assistenteninwendige@gmail.com, en we plaatsen het op de agenda!

Wie zelf een Google agenda gebruikt (www.google.com/calendar) kan zich abonneren op deze agenda om de agenda-items van de assistentenvereniging zoals lessen, pentalfa-sessies en congressen automatisch in zijn agenda te zien. Kies hiervoor onder 'andere agenda's' voor 'toevoegen', en geef het emailadres "assistenteninwendige@gmail.com" in. Klaar!
Voor de kransen in gasthuisberg kan je je apart abonneren, zodat je niet wekelijks een herinnering voor de kransen in je mailbox krijgt indien je in de periferie staat.

Eens ingesteld in google agenda kan je deze agenda ook raadplegen via outlook, entourage, iCal en andere agenda-programma's.