Vacature gastro-enteroloog - Sint-Trudo Sint-Truiden

Geplaatst 2 nov. 2015 08:12 door Assistenten Inwendige

Beste collega,

 

De dienst gastroenterologie-geriatrie-oncologie van het Sint-Trudo Ziekenhuis te Sint-Truiden is blij te kunnen aankondigen dat we op zoek zijn naar een nieuwe collega om het gastroenterologisch  team te versterken.

Graag hadden we onze dienst langs deze weg kort aan U voorgesteld.

 

De dienst gastroenterologie bestaat op dit moment uit 3 gastroenterologen (dr. Luc Van den Berg,  dr. Jochen Nijs en dr. Sigrid Vanstraelen). 

Onze dienst werkt in ons ziekenhuis volledig samen met de dienst oncologie en geriatrie in 1 pool. Samen proberen we met in totaal  7 jonge ( de vijf laatste collega’s zijn de laatste 5 jaar gestart ) collega’s, 4 mannen en 3 vrouwen,  een ideaal evenwicht te bereiken tussen enerzijds leveren van up to date geneeskunde naar de regio toe en anderzijds te streven naar een evenwichtige balans tussen werk en kwaliteit van leven privé.

Verder zijn er ook 2 assistenten algemeen  inwendige en 1 assistent geriatrie in opleiding werkzaam binnen de associatie.

 

Door deze samenwerking zijn we in staat de wachtfrequentie op een aanvaardbaar laag peil te houden, alsook  om voldoende verlof (8 weken per jaar) te nemen.  Tevens kunnen we een concurrentiële  verloning aanbieden in een collegiale werksfeer.

 

Wij willen onze dienst uitbreiden met een gastroenteroloog, geïnteresseerd in digestieve oncologie.  Tot nu toe valt de digestieve oncologie onder het takenpakket van de oncologen. Gezien de toegenomen oncologische activiteit in het ziekenhuis zouden we de digestieve oncologie  willen laten uitvoeren door een gastroenteroloog.  Naast digestieve oncologie zal het verdere werk ook bestaan uit algemene gastroenterologie en endoscopie.

 

Graag hadden we  u meer informatie gegeven indien u geïnteresseerd bent om onze dienst te versterken, fulltime of partime.

 

U kan ons  hiervoor altijd contacteren op het nummer 011/69 96 05 (tijdens de werkuren) of

0476-227192

 

Met vriendelijke groeten,

Jochen Nijs,

Luc Van den Bergh,

Sigrid Vanstraelen

 

 

Ook namens  dr. Sven Martens,  Dr. Henk Joosen, dr. Elke Van Mieghem en dr. Jolanda Verheezen

Comments