Startpagina

Het Arnold Schönberg Kamerkoor is een Leids amateurkoor dat op dit moment uit 23 leden bestaat.
Anders dan de naam van het koor doet vermoeden zingt dit koor niet alleen twintigste-eeuwse muziek,
maar repertoire uit verschillende eeuwen. 

Het koor repeteert iedere woensdagavond van acht tot kwart over tien in de Cultuurzaal van Grand Café Sijthoff.

We geven een of twee keer per jaar een concert in Leiden of omgeving.

Wij werken momenteel aan een prachtig concert dat wij binnenkort ten gehore zullen brengen.


Voor de voorverkoop gaarne het bedrag overmaken op bankrekeningnummer NL41INGB 0006217661 t.n.v. Arnold Schönberg Kamerkoor o.v.v. Kaartjes concert “De Spaanse renaissance dichtbij”. Vermeld daarbij ook uw naam en het gewenste aantal kaartjes. De kaartjes zullen dan voor aanvang van het concert voor u klaarliggen bij de ingang. Het programmaboekje is bij de prijs inbegrepen.

Aangezien dit concert het afscheid is van onze geliefde dirigent Jonatan, willen wij hier heel graag iets bijzonders van maken. Tevens verzorgen wij een cd-opname. Om de extra kosten te dekken die hiermee gemoeid gaan, voerden wij een crowdfundingcampagne die inmiddels zeer succesvol is afgesloten.

Voor het komende concert zijn wij niet ontevreden over de samenstelling van ons koor, maar, om in de toekomst het uitvoeren van gevarieerder repertoire mogelijk te maken kunnen we toch bij de mannenstemmen nog wel wat extra ondersteuning gebruiken. Een lage bas en één à twee tenoren staan momenteel bovenaan op ons verlanglijstje.