За нас‎ > ‎

Petshop & Grooming Studio Ashaya Exclusive
 ви ги нуди следниве услуги:


Pet grooming-шишање на вашите кучиња во “ домашни ” фризури
(лесни и практични за одржување)Show grooming-шишање на вашите кучиња во изложбени фризури


Фризури и третмани за мачки


Професионална козметика за нега и одржување на валакното на вашиот миленик


Професионална опрема-за животот со вашиот миленик да Ви биде полесен
Вашиот миленик заслужува внимание и нега, а нашата професионалност и 15-годишно искуство се гаранција дека Ashaya Exclusive е вистинското место за него!

Subpages (1): Пред и потоа
Comments