Suunnittelu

Autamme Sinua teosten suunnittelussa kokonaisvaltaisesti ja laaja kansainvälinen taiteilijaverkostomme takaa huippulaadukkaan teosjäljen. Pyrimme täyttämään toiveesi viimeistä siveltimenvetoa myöden. Esim.:

-Yksittäinen teos (hääkuva, perhepotretti, kuva lemmikistä, rakennuksesta, juliste, taideteos, oma design, ym.)
-Teossarjat
-Useamman kuvan, -aihion tai idean yhdistelmät

Mielikuvituksellisinkaan haaste ei ole taiteilijoillemme ylivoimainen!

TOTEUTUS

Maalaustehtävä osoitetaan toivomaasi maalaustyyliä edustavalle taiteilijalle. Valitsemme verkostostamme sopivimman toteuttajan työn vaatiman erityisosaamisen mukaan. Taiteilijaverkostoomme on valikoitu eri tyylilajien ja tekniikoiden huippuosaajia kansainvälisesti, mikä varmistaa samalla korkealuokkaisen teoslaadun sekä kohtuullisen hinnoittelun. Ajattelemme, että meillä asiakas on pääasiallinen luova taiteilija ja asiakaana sinä määrittelet laadun, jonka valittu kuvataiteilijamme teknisesti toteuttaa. Ideoinnissa Sinulla on vapaat kädet ja annamme mielellämme vinkkejä miten hyödyntää kuva-aihioita luovasti. Olemme ylpeitä siitä että maalausten korkealuokkaisuus lähes poikkeuksetta ylittää asiakkaan odotukset, siksi asiastyytyväisyytemme on erityisen korkeaa tasoa. Halutessasi tarjoamme suunnittelun ja kokonaistoteutuksen alusta loppuun, mikä onkin varsin tyypillinen asiakkaidemme toive.

Esimerkki muotokuvamaalauksen totetuksesta
TILAA


1) Tilaaminen on helppoa, lähetät vain kuvan liitetiedostona sähköpostilla ja ilmoitat teoksen mitat, haluatko sen maalauksena tai piirroksena ja mikä on toivomasi tyyli. Tee mahdolliset kuvamuokkaukset ja rajaukset mielellään etukäteen. Tarjoamme kuvanmuokkausta myös lisäpalveluna.
2) Tarjoamme toiveisiisi liittyen muutamaa räätälöityä vaihtoehtoa. Mm. taiteilijan erikoistumissuunta ja maalaustyyli (esim. realistinen jäljitelmä, impressionistinen tyylittely jne.) Myös maalausjäljen paksuudella voidaan vaikuttaa teoksen ilmeeseen. Maksaminen onnistuu joko tilisiirtona tai luottokortilla.
3) Kun olet täysin tyytyväinen lopputulokseen ja hyväksyt valmiista teoksesta otetun esikatselukuvan, teos tarvittaessa kuivuu hetken, jonka jälkeen se toimitetaan sinulle kotiin tai lähimpään kehystämöön. Maksuton kuriiritoimitus sisältyy hintaan. Tyypillinen toimitusaika on 3-6 viikkoa teoksen koosta ja sesongista riippuen.
  
Mikäli sinulla on mielessä jokin erityistoive (kuten nopeampi toimitusaika, useampien kuvien pohjalta tehty maalaus, piirros, maalaustekniikka, -materiaali tai muu taiteellinen työ) jonka haluaisit toteuttaa, ota meihin rohkeasti yhteyttä:
arttailor@arttailor.com


ESIMERKKEJÄ

Vieritä alaspäin


ArtTailor app - for mobile