Udrejsecenter Sjælsmark

Udrejsecenter Sjælsmark officiel hjemmeside

Isolation, tvang og syge børn på Sjælsmark: Danmark er på kanten af forbuddet mod tortur Berlingske kronik 12.4.19

Svar af 5.3.19 til Sofie Carsten Nielsen

Udlændinge- og Integrationsudvalget har den 11. februar 2019 stillet følgende spørgsmål nr. 399 (alm. del) efter ønske fra Sofie Carsten Nielsen (RV) til udlæn- dinge- og integrationsministeren, som hermed besvares.

Spørgsmål nr. 399:

Vil ministeren i offentligt tilgængelig form oversende en opdateret oversigt over antallet af børn under 18 år på Udrejsecenter Sjælsmark, hvor børnenes alder, opholdstid i Danmark og opholdstid på Udrejsecenter Sjælsmark er angivet? 


'Potato and broccoli' video sparks new debate over treatment of Denmark's rejected asylum seekers The Local 4.1.19

Debatten: Skal børnene ud af Sjælsmark? DR 10.1.19 - 13:00: Per Abildskov, Bestyrelsesmedlem i Bording-Engesvang, Venstre: "De skal ikke have et familieliv".Børnene har ikke selv valgt at bo på Sjælsmark leder i Berlingske 6.1.18

Kronik: Hvorfor kan vi ikke behandle mennesker som mennesker? kronik af Af overrabbiner Bent Melchior og brobygger Özlem Cekic Berlingske 4.12.18

Sjælsmark er det tætteste, man kan komme på et åbent fængsel. Beboerne må ikke selv lave mad, der må ikke være farver på væggene, og man må ikke lave arrangementer. Men ingen af beboerne er kriminelle.

Flere børn bor på Udrejsecenter Sjælsmark JP 9.12.18

»Vi kan se, at børnene har det dårligt, og at de udvikler sig dårligt. Flere af dem kommer ikke i skolen, selv om de har mulighed for det. De bliver mere aggressive. De professionelle voksne, der er til stede, fortæller, at de har svært ved at gøre det, de skal, i henhold til serviceloven, når børnene bor på Udrejsecenter Sjælsmark,« siger Eva Singer.

Comments