Cursus: Schrijf jouw Kookboek

                                  

Voor ieder die graag kookt en schrijft hebben wij een geheel nieuw cursusaanbod! Is het jouw droom je culinaire bevindingen in combinatie met smakelijke anekdotes in boekvorm te realiseren? Dan is hier jouw kans om een onvergetelijk boek samen te stellen en uiteraard willen we bereiken dat de lezer het water in de mond loopt! Jouw boek kan bestaan uit specifieke eigen recepten, ervaringen, hapjes, eet-en drinkgewoonten, culinaire tips, familietradities etc. Daar voegen we verhalen bij met b.v. herinneringen aan bijzondere kerstdiners, dates, mislukte kooksels, flaters, recepten die onverwachts bijzonder in de smaak vielen, hilarische situaties of boeiende informatie. Schrijf je liever fictieve verhaaltjes bij jouw recepten b.v. in de vorm van sprookjes/liefdesverhalen/columns waarin jouw gerecht een rol speelt? Ook dat is mogelijk. Of wil je juist een dieetboek schrijven met tips om af te vallen of gezonder te leven? Kortom, we gaan creatief aan de slag om jouw boek tot hemels leesgenot te maken!

Kookboeken van beroemde schrijvers kennen we allemaal zoals o.a. Roald Dahl, en steeds vaker zien we kookboeken verschijnen van bekende Nederlanders. Hier een paar voorbeelden.                            
Hieronder het boek ‘Couperus Culinair’, geschreven door historica en Couperuskenner José Buschman  over de favoriete recepten van de bekende schrijver Louis Couperus.

                                                            

              BEGELEIDING BIJ HET SCHRIJVEN VAN EEN KOOKBOEK

 Je wordt geholpen met het smakelijk beschrijven van de recepten, d.w.z. hoe je met woorden de smaakpapillen streelt ..

Je ontvangt feedback en correctie bij jouw anekdotes en tevens tips ter inspiratie om jouw verhalen zo boeiend mogelijk te maken.

Hoe maak je een mooie volgorde/indeling en welke lay-out te kiezen. Tips /adviezen worden hierbij gegeven.

Bij het aanleveren van foto's:zorg wel voor de sterkste resolutie.

Hoe gaan we jouw kookboek realiseren, bespreking van jouw plannen. Is het bedoeld voor familie/kennissen, of wil je het voor een breed publiek op de markt brengen?


Schrijfatelier Alicia werkt o.a. samen met 1miljoenboeken/ De Boekenrealisator en hun drukkerij Weddingproson. Graag spreekt Carin Wormsbecher(directrice) jou over het uitgeven/drukken van jouw eigen kookboek!                                        Werkwijze van de cursus:  • De online begeleiding kun je vanuit huis in je eigen tempo volgen

  • Je kunt ieder gewenst moment insteken

  • Jij stuurt alles aan per mail en de begeleiding wordt ook verzorgd per mail


      Kosten van deze online begeleiding 149,-  euro

        (56.71.63.903 op naam van A.H.M. Kok  o.v.v.kookboek schrijven)


Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen:


Aanmeldformulier schrijfcursussen
Comments