Publicistică Semănătorul
Site-ul "Publicistică Semănătorul " - a rămas aici ca un site arhivă al AST - Asociaţia "Semănătorul Tismana".
Comitetul Director decidea - începând cu anul 2013 - reorganizarea activităților AST şi ADT (Dorna Tismana). În acel proiect de gestionare a diverselor site-uri, cele care nu-și mai găseau rostul după reorganizare, se arhivează.


În anul 2015, Revista "Sămănătorul" nu mai apare lunar ci trimestrial. Ca atare, unele articole trimise de autori, care NU LE APARŢIN dar având totuşi dreptul a le publica online se publică aici, la "Publicistică Semănătorul - seria GOOGLE"
Sunt încă active vechile bloguri unde autorii îşi pot pune articolele proprii
"Sămănătorul - Blogger" - http://samanatorul.blogspot.com
- blog necesar pentru articole de critică literară, alte articole ale membrilor noştri în scopul cunoaşterii mai amănunţite a posibilităţilor de creaţie literară ale autorilor, membrii AST
"Sămănătorul - Poezii" - http://poezii-samanatorul.blogspot.com/
- blog necesar pentru cunoaşterea celor mai frumoase poezii ale autorilo
r, membrii AST.
"Sămănătorul - Comentarii politice" - http://cleptocratia.blogspot.com/
- blog necesar pentru critica opiniilor clasei politice  din punct de vedere al autorului
ca parte a societății civile sau cum s-ar spune, exprimarea "vocii poporului" în chestiunile ce privesc națiunea română.
"Revista Sămănătorul" - http://www.samanatorul.ro/revista/index.htm
- publicaţie din anul 2015 trimestrială, cu fragmente din cărţile apărute până la data de 25 ale primei luni din trimestrul in curs.


--------------------------
Mai jos, pagina VECHE, făcând parte din site-ul arhivat 2013. Unele reguli de atunci s-au schimbat.
..........................


Sigla Asociaţiei "Semănătorul Tismana"
Asociația
"Semănătorul Tismana" deschide acest site destinat fișierelor document simple (articole, poezii, eseuri, prezentări de carte) pe care ni le trimit autorii "Semănătorul" dar și acei membri, sponsori sau donatori care nu au nicio carte publicată pe vreunul din site-urile noastre. Ce primim de la ceilalți se află în casetele din stânga-jos. Totodată, având în vedere situația deplorabilă din țara noastră, condusă haotic de o gașcă pentru care poporul nu mai contează ci propriul interes, facem o selecție din cele mai bune articole pe care românii și le trimit prin e-mail. Copleșiți de genocidul cultural al guvernului și de cel impus de organismele internaționale, copleșiți de greutățile de zi cu zi, de facturile trimise pentru serviciile - pe care noi nu le-am cerut - ale unor instituții private care au înlocuit serviciile sociale de stat pe care oricare ţară europeană ar trebui să le aibă, ne amăgim că vom suporta mai ușor teroarea de stat contra noastră dacă ne trimitem aceste e-mail-uri. Fiind totuși un fenomen de masă nu putem sta deoparte...
   Prima casetă din stânga, conţine pagina Articole 01/2012 adică  articole trimise în ianuarie 2012 şi pagina Poezii 01/2012 cu poeziile trimise în ianuarie 2012

 
   In caseta a doua din stânga, publicăm și link-uri sau documente primite prin e-mail de la unii cititori, colaboratori sau donatori și pe care le considerăm necesare a le publica, datorită conjuncturii actuale interne şi internaționale.
De regulă, majoritatea articolelor sunt extrase din ziare sau de pe pagini personale.
Rugăm trimițătorii să ne dea şi sursa articolului aşa cum se face în orice ţară civilizată. Dacă n-o ştiu, să caute titlul articolului pe Google. Apoi să ne dea link-ul,  să
nu se mai chinuiască să ne trimită un articol copiat la a şaptea mână cu o formatare vai de capul ei.
Şi reţineţi: un articol considerat "super-extra" pentru dvs. poate fi egal cu un "super" zero pentru noi!
De aceea căutăm  să extragem doar pe acele articole care nu intră în teoriile conspiraționiste, masonice, sioniste, grupuri Bilderberg sau altele asemenea.

    Există și mulți scriitori, economiști sau sociologi patrioți care emit documente "salvatoare" pentru țară, programe de ieșire din criză, doctrine politice noi, organizează partide ale salvării poporului român sau frății ale "Creatorilor" contra genocidului de stat impus prin legi desuete.
    Dincolo de rezervele pe care le avem asupra unor astfel de "opere", le publicăm totuși aici pentru că - cine știe? - "O idee bună poate zace  în capul unui neghiob" (Tacit)


     
Site-ul funcționează de probă până când vom avea terminate toate cele necesare şi anume:
  
    1. Î
nscriere membri cotizanți,  donatori, sponsori a 2% din impozitul personal pe profit, donatori din profitul firmei, etc. Toate acestea trebuie să se încheie conform fiscului până în luna mai.

    2. Pregătirea și instruirea persoanelor care-l vor gestiona în cadrul asociațiilor noastre.Site fondat
 în anul 2012 de
asociaţiile:

"Semănătorul Tismana"
"Dorna Tismana"