Maria Mauri Fàbregas

Inicia els estudis musicals a l’Escola de Música de Vic. Estudia piano clàssic i lied a l’Escola Superior de Música de Catalunya amb els professors Vladislav Bronevetzky i Francisco Poyato. Més endavant cursa a Londres un Master of Music en l’especialització de piano col·laboratiu. Allà s’introdueix en la direcció coral i orquestral, i assisteix al director Eamon Dougann en el Guildhall Consort i a la directora Alice Farnham en una producció d’òpera de Morley College.

Actualment continua els estudis de direcció a l’ESMUC, amb els mestres Salvador Brotons i Johan Duijk, mentre es dedica a la direcció, al repertori vocal i coral, i al cant.

Com a pianista, ha actuat en les principals sales de concert de Catalunya i a anglaterra (Milton Court Concert Hall) acompanyant a cantants com Josep-Ramon Olivé, Christina Koch o Arnau Tordera. També ha tocat per corals com GAC (dir. Laia Santanach) o Fònics 2.0 (dir. Lluís Vilamajó).

Com a cantant, ha cantat amb l’ensemble vocal O Vos Omnes, Fònics 2.0, Cor Bruckner, Cor de Cambra BZM i The Beauty Fools, entre altres.


Actualment està en gira amb el concert-recital “El nus la flor” on canta de solista acompanyada de Daniel Ariño (pianista i compositor) i Enric Casasses (poeta).

A més de dirigir ARSinNOVA, és assistent de direcció de la coral Fòrum Vocal (dir. Xavier Sans) i ha estat assistint també la Coral Canigó (dir. Xevi Solà) els últims dos anys.