Intervju

VLADIMIR ARSIĆ: „MISLIM DA NIKO NA OVOM SVETU NE BI POŽELEO ORALNI SEKS SA DRAGICOM!”

Vladimir Arsić iz Užica pobednik je treće sezone popularnog rijaliti šoua „Veliki brat“. Di-džej neobične frizure koji je osvojio naciju svojom neposrednošću kaže da još uvek nije svestan činjenice da mu je bankovni račun postao bogatiji za 100.000 evra, te da nema predstavu šta će raditi sa tolikom novcem. U Kući je plakao, smejao se, nagađalo se čak i da je imao seks sa Danicom, za koju i dalje tvrdi da mu je samo prijateljica. U novu godinu ušao je sa nekolicinom donedavnih cimera sa kojima se tokom sto dana najbolje slagao.

Za Novu godinu si u rodnom Užicu napravio veliku žurku, na koju si između ostalih pozvao i odabrane cimere.
Da, i fantastično smo se proveli. Admir i Enis su uzeli rentakar da bi došli iz Bosne, dok je Danica sa mnom pošla iz Beograda. Posle finalne večeri nije otišla čak ni roditelje da vidi. Bile su i Jovana, Kiki i Mira.

Šta je sa ostalima?
Nisam uspeo da ih organizujem. Evo, Manuel mi se i sad izvinjava što nije mogao da dođe. Viki je takođe imala želju da nam se pridruži, ali je slavila sa Karlom, što je razumljivo.

Nego, jeste li Danica i ti sad momak i devojka?
Ne, nas dvoje nismo zajedno. Još smo samo prijatelji.

Ma, važi.
Ozbiljno! Ako iz drugarstva vremenom proizađe nešto više, super, neću se buniti.

Nećeš se buniti ili bi voleo da do toga dođe?
Danica je u potpunosti po mom ukusu. Slični smo i gotovo u svemu odgovaramo jedno drugom, ona meni posebno. Bila mi je najveća podrška u Kući i ne znam šta bih radio bez nje. Kažem ti, ako se desi nešto, to će sasvim sigurno biti ozbiljna veza, jer s njom nema šale i zezanja. Jednostavno, nije takva devojka.

Kakva?
Laka. Nije za kombinacije i to mi je super.

Zašto si plakao kada je prvi put izbačena iz Kuće?
Imao sam veliki psihički pritisak zbog stvari koje su se dešavale napolju. Brinuo sam za oca, da li se snalazi bez mene. Razmišljao sam o bratu, koji je bio sam u Americi, kako mu je, hoće li se vratiti pre nego što izađem... Daničin odlazak je bila samo kap koja je prelila čašu. Plakao sam zbog svega navedenog, nikako samo zbog nje.

Dobro, a šta se desilo u bazenu u noći tvog rođendana?
Kom bazenu? (smeh)...

Ne pravi se lud. Svi pričaju da je u kući Velikog Brata napokon pao seks.
Gledao si, zaključi sam (smeh)...

Čuo sam uzdisanje...
Pa, da...

Znači, bilo je seksa.
To ti kažeš.

Sve mi je jasno.
Mogu valjda i ja nešto da sakrijem od Velikog Brata.

Od Velikog Brata možda, ali ne i od nas novinara.
Svaki put kad smo se pokrivali Danica i ja smo pričali o nekim našim intimnim stvarima.

Zar ne reče da ste samo prijatelji?
Pa, pričam ja o tome i sa drugaricama, ne samo sa devojkom.

Ako ti tako kažeš...
(smeh)... Nije valjda da je to toliko zanimljivo.

Kaži mi bar kako ti je bilo u bazenu te noći.
Fenomenalno! (smeh)...

Nego, kako si reagovao na saznanje da je Danica, pošto je prvi put izašla iz Kuće, na sva usta pričala da joj se sviđa Karlo?
Nije bilo potrebe za reakcijom, jer Danica nikada nikome nije dala ni sličnu, a kamoli izjavu koju si naveo. To je izvučeno iz konteksta.

Nije izvučeno iz konteksta! Od reči do reči je rekla tako, i to lično meni.
Ne, rekla je da je Karlo njen tip muškarca, što je okej. Ona to od mene nikada nije krila. Sa druge strane, ni ja nju u početku nisam primećivao, jer nikada nisam bio sa devojkom kao što je ona. Što se fizičkog izgleda tiče, Danica baš i nije moj tip.

Ko jeste?
Viki, recimo. Ali, ona je malo divlja i luda, što mi nikako nije prijalo. Ženstvenost joj nije jača strana, samo viče, urla... Dobro, još je mlada. Kad poraste biće ful riba.

Karlu je već sad ful.
Super, sve najlepše im želim.

Šta misliš o tome što su se smuvali još prve noći?
Kažu da su se zaljubili na prvi pogled. Nešto ne verujem u to, ali ako su oni srećni, ja sam deset puta srećniji.

Ne veruješ u ljubav na prvi pogled?
Ne. Meni se to nikad nije desilo i uveren sam da je tako nešto nemoguće, ali okej.

Karlo te je jednom prilikom između ostalog počastio nadimcima „dijabola iz Užica“ i „narodni di-džej“.
Niti znam šta je pričao o meni, niti me to zanima. Besmisleno je komentarisati izjave bolesne osobe. Sad ćeš me ti verovatno pitati od čega boluje (smeh)... Od toga da konstantno bude u centru pažnje! Meni to nije normalno. Kad počne da pametuje, rekao bi čovek da je završio tri fakulteta, a ja nešto sumnjam da ima i srednju školu.

Dodao bi još nešto?
Prepotentan je, umišljen i bezobrazan. Glumi nekog beogradskog mangupa, a sve je samo ne to. Jer da je drugačije, nikada se onako ne bi ponašao prema Dragici. Daleko od toga da pomenuta i mene nije nervirala, jeste, ali Vladimir Arsić joj nikad ne bi razbio jaje o glavu. To častan čovek ne radi. Na kraju krajeva, šta reći o osobi koja je u Kući razgovarala samo sa dvoje ljudi. Ne bih rekao da je samo on normalan a da smo svi ostali retardi. Biće da je obrnuto.

Da li još misliš da je ljubomoran na tebe?
Apsolutno! Ubeđen sam da je u meni video najvećeg rivala, iako to nije hteo da prizna. Prebacivao mi je da je Viki zbog mene ispala, što je neviđena glupost.

Prozivao te je i što si taksista.
Šta će, seljak... Na kraju krajeva, što je bolje biti frizer nego taksista?

U finalu si rekao da bi sa Karlom i pored svega mogao da ostaneš u korektnim odnosima, ali ga na novogodišnju žurku ipak nisi pozvao.
Naravno da nisam! Nekolicina Užičana mi je rekla da za njega nije bezbedno da se pojavi, a kako ja ne podržavam nasilje, nisam želeo da rizikujem da mu se išta desi.

Ne bi ga valjda neko zlostavljao?
Ne izvlači iz konteksta! Ispašće još kako smo mi Užičani neki nasilnici... Fora je u tome što bi Karlovo ponašanje malo ko mogao da podnese a da ga ne izudara.

Ni o Dragici, reklo bi se, nemaš ništa bolje mišljenje...
O takvoj osobi ne mogu ni da govorim ni da razmišljam. Zgražavanje je jedino osećanje koje ta devojka izaziva kod mene. Takođe, bilo mi je totalno bolesno to što su se ona i Karlo čas mrzeli, čas lizali. Život s njom bio je užasno naporan.

Nije malo onih koji su njeno ponašanje komentarisali kao i više nego čudno, da ne upotrebim grublju reč.
Uveren sam da Dragica mene u dubini duše poštuje, što je razumljivo, budući da sam joj se jedini našao kada je došla u Kuću i loše se uklopila. Koja je njena taktika, ne znam, ali me živo zanima hoće li je ikada biti sramota zbog onakvog ponašanja, zbog činjenice da nas je sve do jednog maltretirala.

Rekla je da si šibicar i prevarant.
Rekla je i da Manuel hoće oralni seks sa njom.

A nije hteo?
Pa da li si ti normalan?! Mislim da niko na ovom svetu tako nešto ne bi poželeo... nastavak intervjua pročitajte u novom broju "Sveta"


VB:Arsi pomogla rukavica,zeli u glumce,a Jovana zeli Playboy!

Nakon što je odneo pobedu u Belikom bratu Užičanin Arsa još uvek nije siguran na koji će način potrošiti svoj novac. Kao što znate, Vladimir je dobio 100.000 eura, a o svojoj pobedi kaže da mu je veliki sreću donela rukavica ala Majkl Džekson koji je nosio oko leve ruke svaki put kad je bilo izbacivanje:

“To je moja srećna ogrlica, pobednička. Osvojili smo je druge nedelje posle uspešnog zadatka.”

Za Večernje novosti simpatični pobednik VB pričao je i o svojim budućim planovima:

“Voleo bih da se bavim nekim javnim poslom, ali u ovom trenutku ne bih znao da kažem šta bi to tačno bilo. U svakom slučaju, voleo bih da i dalje budem DJ. Uvek sam se trudio da budem najbolji u onome što radim i nastojaću da tako bude i dalje. Recimo, želeo bih da se bavim glumom. Trudiću se da što više radim na sebi i na svom obrazovanju.”

Takođe ono što se dalje dešava kod bivših ukućana Jovana želi ostvariti jedan od svojih snova i slikati se za Playboy. Kao što ste već čitali na Tračara. com Jovana se već slikala naga ranije, ali pretpostavljam da će nove footografije ipak zbog novostečene slave u VB sada biti mnogo zanimljivije…

Đorđe je rekao da ima planove da bude gradonačelnik Banjaluke 2012. godine. Da li će mu to poći za rukom, ostaje da vidimo…

arsaVladimir Arsić pobednik treće sezone “Velikog Brata”

Nakon tri meseca završen je treći serijal Velikog Brata iz kojeg je kao pobednik sa čekom od 100.000 evra izašao Vladimir Arsić Arsa! Finalisti koji su preživeli polufinalno “čišćenje”, izbrojali su svoje poslednje sate u Kući na Košutnjaku. Jedan po jedan ukućanin opraštao se od vredne nagrade, sve dok u Kući nisu ostali taksista iz Užica i momak iz Živinaca. Poslednji izbačeni finalista Enis je nakon izbacivanja zbunjeno zahvalio svima na podršci, a onda ipak pojurio ka prijateljima i rodbini. Prvi finalista koji se nakon tri meseca našao na slobodi bio je Manuel. "Super se osećam!", rekao je raspoloženi Manuel nakon izbacivanja. "Znao sam da ne mogu da pobedim. Imao sam neke prepotentne izjave, ali ja sam samo bio realan..." Što se tiče devojaka u Kući - poljupca sa Jovanom, nekoliko masaža sa Sexy Sandrom, a potom i "veze" sa Kiki, Manuel je rekao da je "prvi kontakt ostvario sa Sexy Sandrom", ali da je razmišljao i o odnosu sa Violetom i Mirom. Nakon Manuela, kuću je napustio i Đorđe koji je bio vidno razočaran, ali je dao i jedno političko obećanje: "Biću gradonačelnik Banjaluke 2012. godine!". On je rekao da je "želeo da izađe već prve noći kad je ušao u Kuću, jer je shvatio da je pogrešio". "Ovo je totalna glupost", rekao je Đorđe. Potom je pošteno izvređao gledaoce, odnosno ljude koji su pratili ovaj rijaliti-šou. Treća izbačena ukućanka bila je starleta iz Kraljeva Jovana Pavlović, jedina devojka koja je izdržala 100 dana u Kući Velikog Brata."Najveći problem mi je bio to što nisam znala da li imam podršku moje porodice, ali nije trebalo da sumnjam", rekla je Jovana po izlasku. "Hvala sedmoj sili koja je pisala o meni, bilo lepo ili ružno, hvala vam na svemu, bitno je da smo punili naslovnice". Jovana je važila za najslobodniju devojku u Kući - ljubila se sa Manuelom, Nikolom, Admirom, Đorđem... "Sa Đoletom se nisam ljubila, želela sam, ali on je moj dobar prijatelj i nisam želela da izgubim takvog čoveka zbog gluposti. Što se Admira tiče dobar je momak, i Nikola...svi se dobro ljube". Psovala je, zabavljala publiku, ali se i svađala sa Dragicom. "Došlo mi je jednom da Dragicu ujedem za nos! Kasnije smo se skapirale". Karlo je jedini ukućanin kojeg su organizatori rijalitija vratili nakon izbacivanja, a sve to kako bi mogao da bude sa svojom ljubljenom Violetom. Iako je ubrzo i sama izbačena, Karlo je ostao da se bori za nagradu...Nakon izbacivanja Karlo je rekao da je očekivao da će ispasti: "Pola njih me voli, pola njih me mrzi...". Karlo je još jednom potvrdio da i dalje stoji iza svojih reči da on zaslužuje pobedu jer su svi ostali ukućani loši. "Ušao sam u prvu trojku i svaka mi čast!".

Comments