Γιατί στον «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ»;


  • Γιατί ο «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» συγκαταλέγεται μεταξύ των πρώτων φροντιστηρίων σε ποσοστά επιτυχίας στις πανελλαδικές εξετάσεις. 

  • Γιατί ο «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» στελεχώνεται από έμπειρους και καταξιωμένους στο χώρο καθηγητές, που κρατούν σταθερή την πίστη τους στην αξία της μόρφωσης. 

  • Γιατί η Διεύθυνση του «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ» διδάσκει σε όλα τα τμήματα και παρακολουθεί άμεσα τον κάθε μαθητή ξεχωριστά 

  • Γιατί τα τελευταία 39 χρόνια με τη βοήθεια του «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ» 7.000 υποψήφιοι πέρασαν τις πύλες των Ανώτατων και Ανώτερων Σχολών που επιθυμούσαν. 

  • Γιατί ο «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» αποτελεί πλέον παράδοση στην εισαγωγή υποψηφίων στην Ιατρική και τις Πολυτεχνικές Σχολές και δύναμη στην Θεωρητική Κατεύθυνση.    

     Επειδή γνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι γονείς επενδύουν στο μέλλον των παιδιών τους όχι περισσεύματα οικονομικών πόρων, αλλά το υστέρημά τους και επειδή σεβόμαστε τις προσδοκίες τους και πονάμε τις θυσίες τους, με το αίσθημα ευθύνης που μας διακρίνει έχουμε τη βεβαιότητα πως όλοι οι μαθητές μπορούν με σκληρή προσπάθεια να γίνουν καλοί και να διεκδικήσουν την επιτυχία. Τα αγαθά, βέβαια, που αφορούν στην αγωγή και στην πνευματική καλλιέργεια                  « ού μόνον κόποις κτώνται »  μα απαιτούνται και ο καλός δάσκαλος και το καλό σύστημα και  μεις είμαστε βέβαιοι ότι  διαθέτουμε και τα δύο.
                                                                                    

 

Comments