Home

Decorarea camerelor pentru copii reprezintă o oportunitate de așteptare pentru a veni la viață! Nu unde altundeva puteți amesteca și potrivi o varietate de scheme de vopsea împreună cu șabloane creative, autocolante, paiete și să scapiți de ea. Cel mai mult, copiii dvs. pot fi implicați în transformarea camerei în propriile realizări, în timp ce redecoră în același timp.

Unele idei creative privind decorarea camerelor pentru copii:

Mobilier - Creați o zonă de joacă întreagă dintr-o bibliotecă obișnuită. Alege culori luminoase care se potrivesc cu stilul tău copil și adaugă funcții, cum ar fi ușile de decupare pentru o casa de păpuși sau un efect de castel. Adăugați materiale de textura la unul sau două compartimente care creează o caracteristică de fereastră sau ușă. Când copilul dvs. a dezvoltat designul, puteți să îndepărtați ușor materialele și ușile și să le înlocuiți cu materialele originale pe care le-ați salvat. Alte idei pot fi folosite cu Lego sau cu blocuri mari pentru a crea mai multe desene sau modele care să corespundă vârstei copilului dumneavoastră.


Pereți - transformați zidurile copilului într-o pânză mare. Vopseaua este soluția perfectă și cel mai puțin costisitor mod de a crea un impact cu caleidoscopul oferind în același timp opțiuni nelimitate de culoare. Schimbând doar un perete sau adăugând dungi, frontiere, burete sau tehnici de ștampilare pot aduce o viață nouă într-o cameră obișnuită. Utilizați modele de design ondulat sau splat, sau transformați un perete într-un efect mural. Alegeți o bază luminată și alegeți culori de accent pentru a obține cele mai bune efecte.

Plafonul - Creați un cer negru magic pe tavanul copilului dvs. cu strălucire în decorurile întunecate. Acestea pot fi distractive și chiar reconfortante pentru ca copilul dvs. să poată să stea în pat și să se uite la stelele de noapte

Ușile - Folosiți litere din lemn care voplă numele copilului și le lipiți pe ușă. Vopsirea acestora în culoarea tematică a camerei copilului dvs. va îmbrăca frumos ușa. Ușa dinamică a ușii poate fi înlocuită cu mânere îndoite sau cu caracterul preferat de desene animate. Prin potrivirea hardware-ului ușii cu plăcile de perete poți să dai modelul prin camera care accentuează stilul lor.

Rafturi - Utilizarea materialelor de rafturi poate fi cel mai puțin costisitor mod de a ridica aglomerația și de a organiza o cameră. Pictura cu aceleași culori sau adăugarea unor caracteristici de design cu șablon sau ștanțare se poate îmbrăca rapid în orice cameră. Designuri diferite de rafturi pot fi de asemenea folosite pentru a granula o fereastră care elimină necesitatea unor tratamente scumpe pentru ferestre.

Accesorii - Plăcile mari de plută pot transforma rapid un perete gol într-un spațiu ocupat. Plăcile de plută elimină, de asemenea, găurile din pereți de la unghii sau cleme care mai târziu trebuie să fie reparate. Cadrele din lemn pot fi pictate pentru a accentua camera. Ventilatoarele de ventilator pot fi inversate și vopsite cu desene sau modele pentru a adăuga efecte reci în timpul utilizării și apoi pot fi inversate când vine vorba de reparații.

Decorarea dormitorului copilului dvs. este o modalitate foarte bună de a le da un loc pe care ei îl pot apela propriul dvs. și puteți găsi doar copilul dvs. petrecând mai mult timp acolo!

Camera de zi este centrul de divertisment și de viață al casei dvs. Șansele sunt că ați avut niște întâlniri foarte memorabile acolo și vă relaxați și bucurați-vă de compania familiei și a prietenilor. Deoarece această cameră tinde să fie o zonă atât de mare pentru trafic și să aibă atât de mult timp petrecută în ea, este adesea prima cameră care prezintă semne de uzură și începe să se uite datată. Din fericire există schimbări minore (cum ar fi oprirea becurilor) și schimbări mari (cum ar fi instalarea unui nou mantel de șemineu), care vă poate oferi un aspect nou și nu se va transforma într-un proiect DIY major sau va transforma casa într-o construcție site-ul.

Luați în considerare pictura camera de zi. O stropire de vopsea poate straluci lucrurile sau poate oferi camerei dvs. un ambient complet diferit. Puteți să vă reprogramați camera de zi aceeași culoare care va reîmprospăta culoarea și va scăpa de orice marcaj și zgârieturi. Dacă vă decideți să pictați întreaga cameră, pornind de la tavan și lucrând în jos este o idee bună. Pe de altă parte, dacă doriți o schimbare a culorii fără a acoperi totul în plastic, un perete cu caracteristici ar putea fi o opțiune pentru dvs. Alegerea unei culori interesante care merge bine cu camera, dar adaugă un mic condiment poate fi o modalitate excelentă de a vă transforma camera de zi în cel mai scurt timp.

Șemineul este o zonă adesea neglijată a mai multor camere de zi, iar acest lucru este păcat pentru că poate fi un punct focal minunat, dacă este manipulat în mod corespunzător. Instalarea unui nou mantel pentru șemineu - fie pentru prima dată cumpărarea sau înlocuirea unei deja existente - nu ia prea multă muncă pe cât credeți. Dacă nu aveți un mantel șemineu, luați în considerare obținerea unul ca acesta va da șemineu un aspect mai fin, lustruit. Dacă aveți un mantel de șemineu, înlocuirea acestuia cu ceva puțin diferit poate avea un impact major asupra sufrageriei. Un mantel de șemineu din lemn este ușor de instalat, astfel încât să nu trebuie să angajeze un antreprenor. Puteți picta sau pata o mantel de lemn pentru a se potrivi decorului din camera dumneavoastră. Mantelurile din cămăși sunt locuri excelente pentru a afișa elemente de importanță pentru dvs. și familia dvs., cum ar fi heirlooms și imagini de familie. Un mantel de șemineu este, de asemenea, un loc excelent pentru a închide ciorapi și carduri de afișare în jurul timpului de Crăciun.

Schimbarea iluminatului în camera dvs. poate avea de asemenea o diferență majoră. Diferitele abajururi pot crea o atmosferă diferită, deoarece difuzează lumina moale cu un indiciu de culoare în jurul camerei. Dacă vă aflați în camera de zi puțin plictisitoare, adăugați câteva lămpi care pot lumina și adăugați un accent și în anumite zone. Pentru o modificare chiar mai simplă, încercați să schimbați puterea becurilor existente. Trecerea de la 60 la 120 de wați face o mare diferență; s-ar putea să vezi lucrurile pe care le-ai uitat deja acolo! Schimbarea la o putere mai mică poate crea o senzație intimă și intimă.

Un pic de ridicare greu poate schimba camera de zi; rearanjarea mobilierului poate crea un sentiment total diferit în cameră. Creați un nou punct focal în cameră orientând scaunele în jurul șemineului și nu televizorul sau puneți canapelele și scaunele astfel încât oamenii să fie mai încurajați să vorbească unul cu celălalt. Și nu vă gândiți doar la scaune, mișcarea măsuței de cafea, mesele finale și bibliotecile pot face diferența. Dacă aveți nevoie de un aspect nou fără a cumpăra mobilier nou, luați în considerare oprirea mobilierului de cameră cu articole din alte încăperi ale casei
 
În cele din urmă, aruncarea o privire asupra a ceea ce aveți afișat în sufrageria dvs. vă poate oferi câteva idei pentru mici schimbări care au un impact mare. Aveți o vază de flori false care a fost acolo timp de un deceniu? Poate că acum este un moment bun să o înlocuiți cu ceva mai modern. Lucrările pe care le aveți pe pereții dvs. ar putea fi, de asemenea, datorate unei anumite examinări. Imprimatele pot fi obținute destul de ieftin și pot schimba cu adevărat atmosfera camerei dvs. Amintiți-vă că fiecare element mic și imagine adaugă ceva în cameră - depinde de dumneavoastră dacă decideți dacă trebuie sau nu să fie schimbat ceva nou.

Când majoritatea oamenilor se gândesc la haină, ei se gândesc strict la îmbrăcăminte, pălării și eșarfe. Cu toate acestea, rafturile de haine pot fi mult mai mult decât un loc pentru a păstra dezordinea de pe podea. Ele vă pot oferi, de asemenea, o oportunitate de a vă expune propriile gusturi unice de decorare.

Unul dintre modurile mele preferate de a decora cu rafturi de haina este de a afișa haine de epocă pe ele. Montajul pe perete funcționează foarte bine pentru afișarea pălăriilor de epocă și a capotelor. Și suporturile pentru haine de podea sunt naturale pentru mantale, rochii, șaluri și eșarfe.

Nu mergeți ieftin atunci când folosiți rafturi ca un accent de decorare. Adevărat, puteți să ridicați un suport de acoperire generic pe perete pentru mai puțin de 10 $ și un suport pentru podea sub 30 $. Dar dacă scopul dvs. este de a crea un accent atrăgător, nu vă așteptați ca unul ieftin să aibă efectul dorit.

Lemnul răsucite, ratanul, fierul forjat sau alamă vă oferă cea mai bună atracție pentru ochi într-un suport pentru podele. Și căutați lemn de esență tare solidă de calitate mobilier în suporturi de perete. Nu vă așezați pe cârligele de îmbrăcăminte generice, de dimensiuni mari, în cazul în care puteți combina cu ușurință frumusețea alamelor și a porțelanului sau obțineți puterea rustică a fierului forjat.

Puteți găsi suporturi de montare pe perete cu rosemalizare sau alte stiluri de vopsea decorativă. Acestea se adaugă întotdeauna la accentul dvs., la fel ca și caracteristicile unui raft plat sau un raft decorativ deasupra, care vă permite să afișați și alte obiecte de colecție.

Iar o oglindă, gravată sau netedă, pe suportul de perete este întotdeauna un mare plus. Nu numai că sporește frumusețea accentului dvs., dar oferă un serviciu mult mai apreciat oaspeților dvs., permițându-le să își verifice aspectul după venirea lor din exterior.

În ceea ce privește găsirea de pălării de epocă sau de îmbrăcăminte pentru haină, aici sunt câteva locuri de încercat.

Majoritatea orașelor mai mari dispun de cel puțin un magazin de îmbrăcăminte de epocă. Puteți găsi, de asemenea, îmbrăcăminte de epocă în multe vânzări imobiliare. Și tot mai multe magazine de mâna a doua adună haine de epocă donate acestora într-o zonă specială.

Sau puteți căuta reproduceri de îmbrăcăminte de epocă și pălării de la comercianții care se specializează în furnizarea participanților la evenimentele istorice vii cu îmbrăcăminte și obiecte din viața de zi cu zi din epocile pe care acești participanți le portretizează.

Am descoperit că festivalurile Renașterii și Reabilitarea Războiului Civil sunt surse deosebit de bogate în îmbrăcămintea de reproducție de calitate (și multe alte obiecte interesante pentru decorarea). Cele două evenimente atrag un număr mare de comercianți specializați în îmbrăcăminte de reproducere și alte articole ori. Și puteți găsi mulți dintre acești comercianți și pe Internet.

Fiți conștienți de faptul că, deși puteți găsi în mod obișnuit o varietate mai mare de articole prin acești comercianți în condiții noi, prețurile pentru reproduceri pot fi scumpe datorită cantității de muncă implicată în reproducerea fidelă a tehnicilor de construcție dintr-o epocă de producție pre-masă .

În căutarea unor pălării de epocă care să fie afișate pe un suport de perete, puteți merge fie pentru o singură eră, fie mergeți eclectic cu pălării de epocă dintr-o serie de epoci și stiluri. Și nu uitați de atracția ochiului de a include o pălărie din colecția dvs., care îndoaie o panglică jos. Sau luați în considerare vâslarea unei umbrela de vintage sau a unei trestii dintr-un cârlig pentru a crea diferite lungimi de obiecte atârnate de la haină.

Și pălăriile pe care le folosiți nu trebuie neapărat să fie oficiale. Unele dintre cele mai eficiente pălării pe care le-am găsit pentru decorare au fost pălăriile de epocă bine uțite, dar extrem de unice, ale lucrătorilor de zi cu zi.

Pentru un suport pentru podele, evitați reproducerea sau îmbrăcămintea de epocă, care are nevoie într-adevăr de un cuier pentru a arăta cât se poate de bine. Uită-te în schimb pentru obiecte drapey, cum ar fi mantale, rochii, șaluri, și eșarfe. Experimentați cu împletirea unei eșarfe sau a unui șal colorat între uzura formală și întunecată.

Sau încercați să atârniți o haina sau o rochie pe umăr în loc de guler pentru un aspect casual, asimetric. Includeți o geantă vintage. Sau, în funcție de efectul pe care doriți să-l creați, luați în considerare efectul că drapingul unor ciorapi de mătase de epocă sau lenjerie se poate adăuga accentului pe care îl creați.

Opțiunile sunt nesfârșite atunci când vine vorba de combinarea hainelor și haine de epocă. Foloseste doar un rafturi de calitate care respecta ceea ce afisezi si lasi imaginatia si gustul tau de decorare sa fie ghidul tau in selectarea elementelor pe care sa le afisezi.
Crearea unui design interior coerent pentru tine acasă nu este atât de greu dacă știi câteva din elementele de bază. De fapt, decorarea casei dvs., astfel încât toate elementele diferite se combină pentru a crea aspectul pe care l-ați dorit întotdeauna, poate fi foarte distractiv.

În continuare sunt câteva sfaturi dovedite pentru a vă ajuta să vă transformați casa într-o casă de designer:

Luând primul pas

După cum se spune, să începem de la început. Șansele sunt bune că casa dvs. este o mish mash de mobilier, arta, accente și accesorii, care au fost colectate în timp. Pentru a crea aspectul perfect al designerului, trebuie să țineți cont de scopul fiecărei camere, de modul în care doriți să se uite, de gusturile personale, de caracteristicile care pot și nu pot fi modificate și, în sfârșit, de bugetul pe care îl aveți la dispoziție.

Începeți cu elementele cheie

Succesul designului unei camere constă în echilibrul pe care îl creați. Elementele de bază ale designului bun sunt proporția, echilibrul, contrastul, ritmul, modelul / textura și armonie. Știind cum funcționează aceste elemente vă va ajuta să vă proiectați spațiul astfel încât să nu fie doar frumos, ci și confortabil și funcțional.

Proporţie

Scala este unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le țineți cont atunci când creați aspectul unei camere. O cameră corect proporționată se va simți binevenită, în timp ce o cameră incorectă se va simți aglomerată și neprietenoasă. Trucul este de a se potrivi pieselor în funcție de scară. O canapea extensibilă mare necesită o masă de masă la fel de mare sau o masă de cafea; în caz contrar, aceste accente dispar pur și simplu, deoarece canapeaua le plictiseste proporțional. Când vă gândiți la scară, uitați-vă la celelalte camere din locuința dvs. pentru mobilier, care ar putea fi mai bine potrivite cu piesele focale pe care le aveți în camera dvs.

Echilibru

Când creați echilibru, există două modalități de a merge aici. Primul este designul simetric, unde totul este perfect echilibrat. Cu un design simetric, există aproximativ două dintre ele sau obiectele sunt reflectate în cameră. De exemplu, un scaun este așezat exact în fața unui altul, la fel ca acesta. În timp ce acest lucru creează echilibru, acesta poate face și o cameră statică și lipsită de interes vizual sau energie. Designerii experimentați folosesc asimetria pentru a crea acest interes. Obiectele echilibrează bine deoarece sunt judecate prin greutatea lor vizuală, nu prin perechi. De exemplu, este posibil să aveți o canapea mare pe o parte a camerei echilibrată de două scaune mari supraîncărcate, cu o tablă de accent în spatele lămpii de mijloc și de podea. Aceste piese echilibrează canapeaua vizuală, chiar dacă nu sunt egale în mărime sau formă. Designul funcționează deoarece există echilibru în aspectul asimetric al mobilierului.

Contrast

Imaginați-vă că intrați într-o cameră albă cu covor alb și mobilier alb. Destul de plictisitor, nu? Contrastul ajută la atragerea ochiului în jurul unei încăperi prin folosirea inteligentă a culorilor. Utilizarea îndrăzneață a culorilor creează energie, în timp ce utilizarea nuanțelor mutite în tonuri complementare creează calm. Cu cât este mai mult contrastul pe care îl creați, cu atât este mai ușor pentru ochiul uman să urmeze designul dorit al camerei, să se deplaseze vizual dintr-un spațiu în altul, ghidat de utilizarea culorilor și a contrastului.

Ritm

În timp ce crearea contrastului cu utilizarea tonurilor luminoase și întunecate poate fi eficientă, poate crea plictiseală. Pentru a menține camera conectată, doriți să utilizați ritmul. Aceasta înseamnă reutilizarea anumitor culori, modele, texturi sau teme în întreaga cameră. Alegeți câteva culori principale și repetați-le în moduri diferite în schema de vopsea, țesături și accente.

Model și textură

Pe măsură ce ochiul se mișcă în apropierea unei încăperi, ea preia modele specifice. Acestea sunt grupate împreună, astfel încât un perete albastru este combinat cu o bucată de țesătură dungată care are același albastru în ea. Modele care nu se potrivesc crează conflicte în minte, compromițând aspectul spațiului. Din nou, doriți să alegeți unul sau două modele primare sau texturi și să le modificați în paleta de culori pe care ați creat-o deja pentru cameră. Chiar lângă elementele de contrast și ritm în decorarea casei este modelul / textura.

Armonie

Dacă ați auzit vreodată câțiva cântăreți cântă diferite părți care sună uimitor împreună, atunci deja știți ce armonie este. Același lucru este valabil și pentru armonie în casa ta. Diferite culori, diferite modele și proporții diferite combină pentru a crea un aspect nou care nu a existat niciodată înainte, la fel cum noile note sunt create de cântăreți cântând trei părți diferite. Camera este brusc completată. Are un aspect că, dacă elimini un singur element, nu va mai simți acest armonic. Când ați atins armonia, ați realizat obiectivele de proiectare.


Comments