4 - AREA D'HISENDA - INTERVENCIÓ

  Hisenda, Pressupost, Comptabilitat i control intern2014

 Definició de l'actuació Estat Accions Realitzades Arxius relacionats
 
137 Baixarà la recaptació de la Paeria en concepte de l’Impost de Béns Immobles (IBI). A causa de l’aplicació d’una nova fórmula de càlcul per part del Govern de l’Estat és possible que alguns rebuts en mantinguin en un import similar o que pugin lleugerament, però en general baixaran una mitjana de l’1%.
   
138 Presentarem al Consell Comarcal de la Segarra una proposta més justa i solidària de noves tarifes del preu de compra de l’aigua. En cas de ser aprovada, la Paeria tindrà un estalvi important que permetrà no pujar la tarifa als cerverins els propers dos anys. En cas que no s’assoleixi l’acord, les tarifes no pujaran per sobre de l’IPC català.
   
139 Complirem amb el compromís legal de pagar a proveïdors en un termini màxim de 30 dies abans de finalitzar l’any 2014.
   
140 Vam iniciar la legislatura amb un deute de 4.785.174,82 euros. Ens marquem com a objectiu acabar la legislatura amb un deute màxim de 3.900.000 euros. 
   
141 Mantindrem les ordenances fiscals en valors iguals o similars als actuals, però en tot cas l’increment serà per sota de l’IPC català.