Trail Riding‎ > ‎

Kotimaiset ratsastajat

Maastovaellukset 
Maastoratsastustunnit ja vaellukset 35 € / h paikanpäälle tultaessa. Hevosretkiä, yli yön vaelluksia, ratsastustunteja laidunkentällä, leirejä sekä viikonloppuisin, että loma-aikoina. 

Kaksi vuokratallipaikkaa; Marrasjärvellä Haarainvaarantie 592. 
Pidemmät vaellukset yhteistyössä Majatalo Misin kanssa, Misintie 823, 97580 Misi.
Tilauskeikat ympäri Lappia, sekä kavionvuolukurssit kengättömille, istuntaharjoitustunnit ja terapiaratsastus liikuntarjoitteisille, jotka pystyvät nousemaan yhden aikuisen avustuksella portaiden päältä selkään ja lapsille, jotka voidaan nostaa selkään ilman hissiä.

Hintaesimerkkejä:
2 h retket 70 € / hlö paikanpäälle tultaessa sisältää nuotioeväät ruokavalioiden mukaan, samoin 4-6 h retket sisältää eväät. Kysy ryhmätarjouksia ja koko päiväretkien tarjouksia emailitse tuulia.karppinen@gmail.com
Tällä hetkellä koko päivän retki Marrasjärvellä vaeltaen on 180 € / hlö, sis. 2 kunnon ateriaa ja kahvit.

Leirit ja yli yön vaellukset Misissä alk. 250 € / hlö / kaksi päivää ja yksi yö, sekä 350 € / hlö kaksi yötä ja kolme päivää. Min. 2 osallistujaa / leiri tai yövaellus. Yövaelluksia myös Santavaaraan sekä Kätkävaaraan kuten ennenkin, tällöin yöpyminen laavuilla tai teltoissa tai asuntovaunussa, uusi siisti hobby de luxe käytössä!

Viikon vaellukset Misissä ja Marrasjärveltä lähdettynä luontoyöpymisineen alk. 670 € / hlö, vähintään kaksi osallistujaa.

Polttarit, synttärijuhlat, työporukoiden virkistäytymispäivät, lasten synttärit yms. ohjelmapalveluratsastukset tilauksesta!

Toteuttaja: Tuulia Karppinen, vaellusratsastuksen ohjaaja matkailupalveluiden tuottajana, sekä terapiaratsastuksen ohjaaja, kansainvälinen, englantilainen tutkinto. Hevosenhoitaja ja yrittäjä.
Muu henkilökunta koostuu Tuulian apulaisista, esim. maatalouslomittaja ja Majatalo Misin ylläpitäjä, Tuulian työntekijät tai yhteistyössä toimivat yritykset.

Muuta tietoa: Hevosia löytyy niin aloittelijoille kuin reippaille laukkaajille. Tarkoituksena ostaa Pisan Eräratsut lähiaikoina, mikäli suunnitelma toteutuu, samat hevoset jatkavat kuvioissa kuten ennenkin, hevoslauman nimi vaan muuttuu markkinoinnissa pelkästään "Eräratsuiksi" (ent. Ounasjoen Eräratsut).

Tuulialla on vastuuvakuutus, eli mikäli ohjaajana toimin väärin, vakuutukseni kattaa siitä aiheutuneet vahingot, jokainen ratsastaja on itse vastuussa tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksistaan sekä matkavakuutuksistaan.

Peruutusehdot, mikäli et pääse tulemaan ratsastustunnille, ole hyvä ja ilmoita peruutus viimeistään edellisenä iltana tai saman päivän aamuna tekstarilla 0400583859, muutoin veloitan 20 € peruutusmaksun / hlö joka tapauksessa, leirejä ja pidempiä vaelluksia koskee 100 € varausmaksu, jota ei palauteta leirin peruuntuessa ratsastjan taholta.