Kotimaiset ratsastajat / eräratsut

Maastovaellukset 


Vaellus- ja ratsastuspalvelut esitelty tarkemmin www.eraratsut.fi -sivustolla.
Reki- ja kärryajelut, hääajelut tilauksesta.
Vankkurivaellukset, ravivalmentajan ajot iltaisin joka toinen vko.
Hiihto- ja lumilauttailuratsastukset sekä synttärit ja polttarit + yritysten virkistyspäivät. 

Maastoratsastustunnit ja vaellukset 35 € / h paikanpäälle tultaessa. Hevosretkiä, yli yön vaelluksia, ratsastustunteja sekä terapiaratsastusta laidunkentällä. Talli on auki pääsääntöisesti tilauksesta, yli-yön vaellusten ja leirien aikana ympäri vuorokauden joka toinen viikko, parittomien viikkojen ma illasta su iltaan.
Toimipaikat Rovaniemen ja Pellon kunnan alueella: Päätoimipiste osoitteessa Haarainvaarantie 592, 97320 Marrasjärvi. Muut paikat ja osoitteet ilmoitetaan ennen saapumista puhelimitse.
Kavionvuolukurssit kengättömille sekä kengättömästä vuolusta kiinostuneille.
Hevosten käsittelykurssit ja ratkaisuja ongelmiin hevosten kanssa toimiville kurssimuotoisesti.

Hevoskopin kanssa ajot sekä kuorma-autolla ajot, tilaaja maksaa kuljetuskaluston vuokran + TES:n mukaisen palkan tai sovitun yrittäjän tuntitaksan 20 € / h + ALV suoritetuista ajoista. BE+CE+DE
Myös teuraskuljettajan ajot. Eläinkuljettajan kurssi suoritettu. 
Linja-autolla turistiajot, ammattipätevyys DE+CE. 
Maatalouslomitukset joka toinen viikko pihattonavetoissa ja sellaisissa parsinavetoissa, joissa lypsettävien määrä on noin 10-15 lehmää max parsilypsyssä oleville / lypsäjä. Emojen ja lampaiden hoito.
Metsäpalvelut Juhalta, samoin rakennustyöt.

Istuntaharjoitustunnit. Terapiaratsastusta liikuntarjoitteisille, jotka pystyvät nousemaan yhden aikuisen avustuksella portaiden päältä selkään ja lapsille, jotka voidaan nostaa selkään ilman hissiä.

Yhden tunnin tuntilaisia täytyy olla vähintään 2 jotta tunti pystytään pitämään, ellei tule samana päivänä kuin on muitakin ratsastajia. Yhden ja kahden tunnin maksut voi tuoda käteisellä tasarahana paikanpäälle ennen ratsastusta, isommat ryhmät ja tilaukset sekä leirit ja yli yön vaellukset maksetaan etukäteen tililleni vähintään viikkoa ennen leiriä tai yli yön vaellusta.

Peruutusehdot: Mikäli et pääse tulemaan ratsastustunnille, ole hyvä ja ilmoita peruutus viimeistään edellisenä iltana tai saman päivän aamuna klo 8 mennessä tekstarilla 0400-583859, muutoin veloitan 20 € peruutusmaksun / hlö joka tapauksessa, leirejä ja pidempiä vaelluksia koskee 100 € varausmaksu, jota ei palauteta leirin peruuntuessa ratsastajan taholta.

Leirit ja yli yön vaellukset alk. 280 € / hlö / kaksi päivää ja yksi yö, sekä 380 € / hlö kaksi yötä ja kolme päivää. Sis. ateriat ja kuljetukset Rovaniemeltä. Min. 2 osallistujaa / leiri tai yövaellus. Kesäleirit maastovaellus + vuorausleirejä majoituksineen ja aterioineen, alk. 550 € / vko / ratsastaja ma-pe.
Yövaelluksia Santavaaraan sekä Patokoskelle saariratsastukseen, tällöin yöpyminen laavuilla tai teltoissa tai asuntovaunussa.

Alle 18- vuotiailta leiriläisiltä vaaditaan vanhempien lupa emailitse ennen leiriin osallistumista.
Leirit sisältävät ratsastusta 2-4 h / päivä sekä hevosen hoitoa ja leiri- sekä erätaitojen opettelua. Kuljetukset Rovaniemeltä esim. juna-, linja-auto-, tai lentoasemalta. Kaikki päivän ateriat sisältyvät leiriläisille, ilmoitathan mahdolliset erityisruokavaliosi ennen leiriä.

Toteuttaja: Tmi Tuulia Karppinen (y-tunnus 1716287-4), vaellusratsastuksen ohjaaja matkailupalveluiden tuottajana, sekä terapiaratsastuksen ohjaaja, kansainvälinen, englantilainen tutkinto. 
Hevosenhoitaja ja yrittäjä, maatilatalouden perustutkinto.
Kehitysvammaisten ohjaaja ja henkilökohtainen avustaja.

Myytävät tuotteet: aloe vera forever living -tuotteet kauttani, etukäteen maksettuna ja Ruotsista tilattuna. 

Myytävät hevoset: 
SH-ori Caspar, hinta 1300 € sh-ori ratsastettu vaellustallilla. Muut tiedot ja kuvat puhelimitse, ei tinkaajille.

Muut tiedoitteet:
Olen myymässä myös koko yrityksen kaiken kaluston ja tarvikkeet ja hevoset kerralla pois, mikäli löytyy toinen yrittäjä, joka pystyy sijoittamaan tähän koko yritysvelan osuuden. Uudella yrittäjällä on valmista asiakaskuntaa ja toimintaan opastetaan Rovaniemen kunnan alueella, tällöin uusi yrittäjä ei jatkaisi enää samassa vuokratallissa todennäköisesti. Tarkemmat tiedot ja asialliset kyselyt puhelimitse, ei tinkaajille.


Tuulialla on vastuuvakuutus, jokainen ratsastaja on itse vastuussa omista tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksistaan sekä matkavakuutuksistaan.