-‎ > ‎

Ötórai tea Anasztáziával és Andrással

Arácsért Alapítvány, 2018. nov. 22. 0:50

Tisztelettel meghívjuk Önt és kedves családját a Balatonfüred Város Önkormányzata megbízásából, az Arácsért Alapítvány és a Balatonarácsi Református Egyházközség közreműködésével, a Balatonfüred egészséges életmód programsorozat – egészségtudatossági és közösségfejlesztési programok keretében - a Tihanyi Bencés Apátság részvételével sorra kerülő rendezvényre:

 

„Ötórai tea Anasztáziával és Andrással

avagy

fűben-fában orvosság”

 

A gyógyteák jótékony hatásáról szóló előadás és az apátsági termékek italkóstolója, valamint az arácsi reformátusok közismert vendégszeretete egy igazán különleges,

testet-lelket átmelengető adventi programnak ígérkezik.

 

 

Minden bizonnyal már többünk számára ismert, hogy a Tihanyi Bencés Apátság saját termékeket is elállít, többek közt gyógyteákat. Az egyes teafajtákat bemutatja, kóstoltatja és élettani hatásukról ismertetést tart Gellért atya.

Apátsági termékek kóstolója mellett lehetőség nyílik megvásárlásukra is, mely praktikus és stílusos karácsonyi ajándék is lehet szeretteinknek.

 

A rendezvényt szeretetvendégség zárja, az arácsi reformátusok jóvoltából.

 

Időpont: 2018. december 2. (vasárnap) 17 órától

Helyszín: Arácsi Népház (Balatonfüred, Lóczy u. 62.)

 

                Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

                                                             

Részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Részvételi szándékot kérjük 2018. november 27-ig jelezni szíveskedjenek a festoiaracs@gmail.com e-mail címen vagy személyesen az Arácsi Népházban.

Valamennyi jelentkezőnek visszajelzünk. A terem befogadóképességére figyelemmel, jelentkezési sorrend szerint kerül sor a regisztrációra.

 

Visszajelzést minden internetes jelentkezőnek küldünk, tájékoztatva, hogy tudjuk-e fogadni rendezvényünkön. Kérjük, csak az jöjjön el, akinek megerősítést küldtünk jelentkezéséről!

 

Előre elnézést kérünk azoktól, akiket túljelentkezés esetén már nem tudunk fogadni, de a december 16-án sorra kerülő Arácsi Karácsony rendezvényünkre mindenkit szeretettel várunk, ott létszámkorlát nélkül leszünk, mivel korábbi évek hagyományai szerint, szabadtéri programelemek is lesznek.

 

 

Mindenkinek békés, boldog Ádventi készülődést kívánnak a szervezők!

 

 

 

 

A december 2-i rendezvényünk a Humán közszolgáltatások fejlesztése az Észak-Balatoni térségben c. projekthez kapcsolódóan, Balatonfüred egészséges életmód programsorozat – egészségtudatossági és közösségfejlesztési programok megvalósítása szolgáltatás ellátása keretében az EFOP-1.5.2-16-2017-00016 azonosító számú projektben kerül megrendezésre.

Comments