Overnachten

   Aquarel in Groningen arrangement

- Ontvangst in kunstruimte watervast
- Overnachting(en) incl ontbijt  hotelschip Groningen
- Bijwonen lezing
- Kunstroute aquarellisten en expositie
- B&B schip € 39,- per persoon per nacht
- Vrije weekenden: 25-27 februari en 11-13 maart
- ma 28 februari na de discussie over kunst in Pictura


 
   

Overnachten op het water in hotelschip Groningen

Eens iets anders dan een hotel of pension? Hotelschip Mars biedt het u!
Een perfecte combinatie: een bezoek aan de sfeervolle levendige stad Groningen én overnachten in de gezellige ambiance van een historisch zeilschip!

Gedurende de wintermaanden, van november tot eind maart ligt de Mars afgemeerd in het centrum van Groningen, in het hart van de stad tussen de oude pakhuizen welke nog herinneren aan Groningen's rijke maritieme verleden.
De Mars biedt een comfortabel verblijf aan max. 34 pers. Er zijn 13 ruime hutten. Bekijk hiervoor de indeling van het schip.

Groningen heeft een levendige historie, welke tot uitdrukking komt in de talloze oude gebouwen en prachtige kerken. Maar het is ook een moderne en culturele stad, met veel musea, galeries, bioscopen, theaters en jaarlijkse evenementen als het Noorderzon theaterfestival en het EuroSonic & Noorderslag festival.  Voor een weekendje Groningen zijn er verschillende overnachtingsmogelijkheden, in het winterseizoen vanaf 1-10-2010 tot 1-4-2011.

Vanaf april tot en met oktober vaart het schip vanuit Harlingen voor Waddentrips met groepen. Gedurende een aantal weken is er een speciaal programma voor zeilen en schilderen   lees meer>>
 
    

Comments