Acasă


Bine ați venit pe site-ul nostru!

 Am înființat  site-ul Asociației de Părinți de la Școala Gen. Nr. 6 "Grigore Antipa" Botoșani pentru a  promova  acțiunile  de sprijin ale organizației noastre pentru Școala Gimnazială ”Grigore Antipa”. Dorim ca acest site să devină un instrument de comunicare cu părinții, personalul didactic sau administrativ al școlii, elevii și partenerii asociației. Veți regăsi în paginile site-ului informații despre statutul și membrii asociației, obiectivele noastre, știri și anunțuri privind implicarea asociației în acțiunile școlii. Vom încerca să menținem acest site cu informații cât mai actuale și utile .Stimați părinți,

    În cadrul ședinței Consiliului de Administrație al școlii din 22 ianuarie 2015 s-a hotărât ca accesul elevilor în școală să se facă în baza unui ecuson personalizat, care va avea însemnele   Școlii Gimnaziale ”Grigore Antipa” Botoșani. Accesul părinților în clădirea școlii se va face pe baza programărilor stabilite în acord cu  cadrele didactice. Ecusoanele se vor distribui în cel mai scurt timp, cel mai târziu în primele două săptămâni din semestrul al doilea. Aceste hotărâri, precum și noile modificări ale Regulamentului Intern, vor fi comunicate în detaliu părinților la ședințele ce se vor organiza la fiecare clasă.
    Aceste măsuri au în vedere creșterea siguranței elevilor și reducerea violenței în școală, dar și o mai bună desfășurare a programului școlar.
   
    În acest an școlar, părinții sunt reprezentați în Consiliul de Administrație al școlii  prin doamna Irina Pascaru, Președinte al Asociației de Părinți, și doamna Avădănoaei Daniela, membru al Asociației de Părinți. Pentru sesizările ori sugestiile pe care doriți să le aduceți în atenția conducerii școlii puteți contacta telefonic Președintele Asociației de Părinți, Irina Pascaru, la numărul 0742 951002 sau ne puteți informa în scris prin intermediul secretariatului școlii. Vom prezenta situațiile semnalate în cadrul ședințelor Consiliului  de Administrație.

Fiecare                      contează!                        
                                                        
 Împreună 
le putem

 dărui 
copiilor 

noștri
 
o școală 

mai frumoasă!


Comments