Inici

Benvinguts al racó de Aprenent amb les TICs. Un espai on poder compartir les nostres inquietuds, les nostres idees, els nostres projectes, els nostres dubtes... Del que es tracta és de poder anar resoldre els nostres dubtes en el dia a dia i que aquest espai siga un lloc on poder anar deixant un resum de com hem resolt els nostres dubtes i així altres persones es poden beneficiar del nostre treball.

Tots i totes tenim l'opció de modificar i participar de forma activa en aquesta web, tan sols hem d'anar a la pàgina que volem modificar i afegir allò que volem. Si el que tenim és un dubte, anem a "Resolent dubtes" i afegim una nova entrada amb el nostre dubte. Si algú sap com resoldre el dubte modifica directament l'entrada amb la solució en un altre color. Si podem, les anirem resolent mitjançant videotutorials i els anirem ficant a l'apartat "Minitutorials".WEB 2.0 - Una nueva mirada hacia el futuro.

La Web 2.0 es la representación de la evolución de las aplicaciones tradicionales hacia aplicaciones web enfocadas al usuario final. El Web 2.0 es una actitud y no precisamente una tecnología.

Cuando el web inició, nos encontrábamos en un entorno estático, con páginas en HTML que sufrían pocas actualizaciones y no tenían interacción con el usuario.

La Web 2.0 es la transición que se ha dado de aplicaciones tradicionales hacia aplicaciones que funcionan a través del web enfocadas al usuario final. Se trata de aplicaciones que generen colaboración y de servicios que reemplacen las aplicaciones de escritorio.”

Producir, cooperar, opinar, compartir, descubrir, deconstruir, reconstruir, evolucionar…Para cargarse las pilas y entender un poco el proceso que estamos viviendo: