Appartement-marrakech.nl
 

prijzen voor 2010                                   Video                                 plattegrond Marrakech 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te huur in het centrum van sprookjesstad Marrakech Marokko een prachtig nieuw appartement met geweldig uitzicht!

Het geheel is gebouwd in 2007 en zeer sfeervol en in authentieke stijl ingericht. Zowel de huiskamer als de 2 slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. De open keuken met bar is van alle gemakken voorzien en kijkt uit over de huiskamer met openhaard. Via de openslaande deuren komt u op het ruime balkon van 10 meter waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht over de berg Jbel en de stad.

Het complex is gelegen in Gueliz de zogeheten "Franse wijk". De vele terrassen, restaurants en nachtclubs zijn op loopafstand, evenals het ziekenhuis, een supermarkt en de Franse bakker. De oude Medina met de "souks" zijn binnen 10 minuten met de taxi te bereiken. ( ± 1,50 euro).

Er zijn 4 slaapplaatsen in de slaapkamers. Wanneer u met 5 personen reist, kan er door 1 persoon in de huiskamer worden geslapen. Kussens en beddengoed is er natuurlijk genoeg, evenals keukengerei, handdoeken en een breedbeeld t.v. met satelliet ontvangst. Verder is het complex beveiligd door een concierge en het appartement is natuurlijk te bereiken met de lift. Bij de uitgang van het gebouw kunt u desgewenst een auto huren, die kan worden geparkeerd in de privé-garage onder het complex.

Het appartement is eigendom van Nederlandse eigenaren, alles wordt goed geregeld en is vertrouwd. Kortom, wilt u graag eens Marrakech bezoeken dan is ons appartement voor u beschikbaar.

Bekijk even rustig alle foto's, en neem even de tijd voor de video!

Stuur ons gerust even een e-mail wanneer u nog vragen heeft.

Veel plezier in Marrakech!

 

Erik de Jong

info@appartement-marrakech.nl

 
 
 
 
 
 

live weer