Αποφράξεις αποχετεύσεων - Απόφραξη αγωγών

Οι αποφράξεις παρέχονται από εταιρείες με συμβολή στο χώρο πάνω από 15 χρόνια στην περιοχή της Αθήνας και σε όλα τα προάστια.
Αθήνα, Περιστέρι, Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Πειραιάς, Γλυφάδα, Ηλιούπολη, Άγιος Δημήτρης, Χολαργός, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Κηφισιά, Διόνυσος, Μαρούσι, Παιανία, Κορωπί, Λαγονήσι, Μέγαρα, Ελευσίνα, Μαρκόπουλο, Κερατέα, Βάρη, Βάρκιζα, Αργυρούπολη, Νέα Ιωνία, Νέα Φιλαδέλφεια, Καλλιθέα και Νέα Σμύρνη είναι μερικές από τις περιοχές της Αττικής που εξυπηρετούμε.
Σε συνδυασμό με εκκενώσεις βόθρων, άντληση υδάτων, καθαρισμούς, συντήρηση σε δίκτυα και απολυμάνσεις παρέχουμε αποφράξεις υψηλού επιπέδου.
Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνεται η άντληση υδάτων που πραγματοποιείται με σύγχρονα μέσα. Ο εξοπλισμός μας αποτελείται από αντλίες τελευταίας τεχνολογίας.
Μία εκκένωση βόθρου μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί με απόφραξη στους αγωγούς. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνουμε το όριο ηλικίας του δικτύου μας.
Παρέχουμε συντήρηση όλο το 24ωρο. Με ένα μόνο τηλεφώνημα θα βρισκόμαστε τα επόμενα λεπτά στο χώρο σας εντός Αθηνών.

Εταιρεία απόφραξης αποχετεύσεων Αττικής - Αποφράξεις

Οι καθαρισμοί είναι μέρος των υπηρεσίων μιας αποφρακτικής εταιρείας και συνήθως προσφέρονται σε δεξαμενές νερού και αντλιοστάσια. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει αυξημένη ζήτηση καθαρισμού σε βιολογικές εγκαταστάσεις.
Έχουμε πλήρη έλεγχο στα αποχετευτικά δίκτυα με τη χρήση κάμερας που δίνει ακριβές στίγμα οποιασδήποτε βλάβης ή δυσλειτουργίας.
Οι αποφράξεις συνοδεύονται από απολυμάνσεις που περιορίζουν μικρόβια και παράσιτα που μπορεί να αναπτυχθούν σε μια αποχέτευση. Οι μυοκτονίες και απεντομώσεις είναι μέρος των απολυμάνσεων.
Ο καθαρισμός σε μεγάλες επιφάνειες (ταράτσες, προαύλια, υπόγεια, πάρκινγκ) γίνεται με πιεστικά μηχανήματα που διοχετεύουν νερό με καθαρτικές ουσίες σε μεγάλη πίεση.
Έτσι απομακρύνονται από το χώρο σας οι διάφορες εστίες μόλυνσης από στερεές ακάθαρτες ουσίες ή μολυσμένα νερά.
Ανάλογα τις ανάγκες της περιοχής και της πρόσβασης, διαθέτουμε μεγάλα φορτηγά για ανοικτούς χώρους ή μικρά ευέλικτα οχήματα για περιορισμένους χώρους για άριστα αποτελέσματα στην απόφραξή σας.
Οι αποφράξεις γίνονται κυρίως σε σιφόνια, νιπτήρες και σε λεκάνες.
Σε περίπτωση πλημμύρας οι αντλήσεις υδάτων και βρόχινων νερών γίνεται με τον πλέον ορθόδοξο τρόπο άντλησης.
Σε πολλές περιπτώσεις οι εταιρείες εκτός από την απόφραξη προσφέρουν διαχείριση πολυκατοίκιων και άλλων κτιρίων.
 
 
Αποφράξεις - Αθήνα
 

Εταιρεία αποφράξεων Αθηνών Γενικες Αποφραξεις Ελλαδας