Apartments Jasna

DO YOU WANT TO WAKE UP AND HAVE SUCH A VIEW? 180 DEGREES VIEW OF THE ADRIATIC ISLAND NAMED PAŠMAN.  NO PROBLEM. STAY IN THE UPPER APARTMENT OF THE HOUSE JASNA IN THE SMALL VILLAGE SVETI PETAR (NEAR ZADAR) AND YOU CAN ENJOY THIS VIEW NOT ONLY IN THE MORNING BUT THE WHOLE DAY LONG. ON A SMALL TERRACE WITH A GLASS OF WINE, BIER OR LEMONADE AND GOOD COMPANY. THIS IS WHAT YOU HAVE TO BRING WITH YOU. THE REST IS HERE FOR YOU. TO RELAX AND ENJOY.


SE ŽELITE ZBUDITI IN IMETI POGLED KOT KAŽE ZGORNJA SLIKA? 180 STOPINJSKI POGLED NA OTOK PAŠMAN Z NACIONALNIM PARKOM KORNATI V OZADJU? NI PROBLEM. PREŽIVITE POČITNICE V ZGORNJEM APARTMAJU APARTMAJSKE HIŠE JASNA V MAJHNEM KRAJU SVETI PETAR, KI SE NAHAJA MED BIOGRADOM IN ZADROM. ALI PA STE RAJE V SPODNJEM APARTMAJU Z VELIKO TERASO, KJER SE LAHKO OTROCI CEL DAN IGRAJO. V ZAVETJU PRED SONCEM. 


house from the street

The house - Hiša

The appartment house Jasna has four appartments. This picture shows the whole house but only entrance to two appratments. A small one on the left for 4 people is called Jasna 3. You can also see the entrance to the biggest appartment Jasna 4 at the top floor. 

Please follow the links to see details of all the apartments:

Apartment Jasna 1: 6 guests, approx. 50 m2, big covered terrace;

Apartment Jasna 2: 6 guests, approx. 50 m2, covered terrace;

Apartment Jasna 3: studio, 4 guests, approx. 30 m2, big covered terrace;

Apartment Jasna 4: 7 guests, approx. 70 m2,  covered balcony, small terrace.


Apartmajska hiša Jasna ima štiri apartmaje. Na zgornji sliki se vidi le vhod v dva apartmaja. Na levi je vhod v apartma Jasna 3, po stopnicah zgoraj (z majhno teraso pred vhodom - večja je na drugi strani s pogledom na morje) se pride v apartma Jasna 4. Apartma Jasna 2 je v istem nadstropju kot Jasna 3, le da je vhod z desne, apartma Jasna 1 pa je pod apartmajema Jasna 2 in 3. 

Kapacitete apartmajev so:

Apartma Jasna 1: 6 oseb, velikost 50 m2 + velika  pokrita terasa, 

Apartma Jasna 2: 6 oseb, velikost. 50 m2 + pokrita terasa 

Apartma Jasna 3: 4 osebe, velikost 30 m2 + velika pokrita terasa

Apartma Jasna 4: 7 oseb, velikost 70 m2 + pokrit balkon + mala terasa 


All appartments can use the covered car park which is located above the house where there is also an entrance to all the appartments (one covered parking / appartment).

Vsi apartmaji imajo na razpolago pokrito parkirišče, ki se nahaja nad hišo. Vsakemu apartmaju pripada eno parkirno mesto. 

gril

Also, if you like to barbaque there is a fireplace and a table for parties all can enjoy (for apps. Jasna 2, Jasna 3 and Jasna 4). Jasna 1 has its own barbeque.

Gosti lahko uporabljajo kamin z žarom na zgornji terasi, apartma Jasna 1 pa ima lastno kurišče na spodnji terasi. Prav pridejo tudi "gasilske" klopi na terasi, tako, da si lahko pripravite večerjo kar na terasi ob kaminu.


Subpages (1): testna1
Comments