NOVETATS

TEATRE MUSICAL

Aquest any tenim una activitat nova, el Teatre Musical, impartit per dues monitores: Valeria Santoro i Gemma Palà. En aquesta activitat els alumnes gaudiran del món de l'espectacle: teatre, clown, cant, dansa... d'una manera divertida.


RECAPTACIO FESTIVAL AMPA 2014-2015: 1.000 euros!!!

9 de juny 2015, 3:08 publicada per Marta Ferrer Fernández

Benvolguts pares i mares:
gràcies a la vostra inestimable col·laboració, hem aconseguit recaptar 1.000 euros que es destinaran, com ja vos havíem anunciat, als damnificats pels terratrèmols de Nepal.
La donació s'ha fet mitjançant l'ACNUR (Alto Comisionado de las Naciones Unidas para los Refugiados).

Agraïm, com sempre, la vostra col·laboració i vos encoratjam a seguir amb nosaltres els propers cursos.
Que passeu un bon estiu i fins al curs que ve!


Noves prestatgeries per a Primària

10 de maig 2015, 1:48 publicada per Marta Ferrer Fernández

A la fi!!! les aules de 3r, 4t i 5è de Primària ja tenen prestatgeries noves!
L'Associació de Mares i Pares del Col·legi La Immaculada ha subvencionat la renovació del mobiliari d'aquestes tres aules. Estan fetes a mida, cada tutor ha escollit per a la seva aula els mòduls que necessitava i finalment ja els poden utilitzar els alumnes.

Gràcies a tots els pares i mares associats a l'AMPA, que sou els qui fan possible que puguem invertir en la millora del centre, cosa que reverteix sempre en l'educació dels nostres fills.

Conferència de Miquel Rayó i Ferrer

5 de des. 2014, 0:10 publicada per Marta Ferrer Fernández

Ahir va tenir lloc al nostre centre una xerrada a càrrec de Miquel Rayó i Ferrer, un dels escriptors de literatura infantil i juvenil més reconeguts de l'actualitat de les nostres illes. Miquel va ser també professor durant molts anys, així com un ecologista convençut (de fet, va presidir el GOB durant uns quants anys).

La xerrada va ser interessantíssima i els assistents vam gaudir molt de l'experiència.
Miquel ens va recomanar tot un llistat de "Llibres imprescindibles per a infants i joves (i per a súperpares i súpermares i súpermestres)". Esperam que puguem repetir aquesta activitat i d'altres iniciatives, recomanables i necessàries per al desenvolupament integral dels nostres fills.

Des de l'AMPA volem agrair a tots els professors del centre l'interès que van mostrar en assistir a la xerrada i recolzar, com sempre, les iniciatives de l'AMPA.

Si voleu consultar el llistat, està a la vostra disposició a la sala de l'AMPA.

Assemblea Anual de socis de l'AMPA

27 d’oct. 2014, 0:29 publicada per Marta Ferrer Fernández

El passat dia 20 d'octubre se celebrà l'Assemblea Anual de socis de l'AMPA La Immaculada. Es presentà l'informe econòmic del curs passat (2013-2014) i es projectes per al curs actual (2014-2015).
Si ets soci i no hi pogueres assistir, i vols consultar la documentació presentada, pots adreçar-te tots els dijous a la sala de l'AMPA, de 9:00 a 9:45, on hi ha disponibles els documents esmentats per a consulta.

Més ombra per als patis

16 de set. 2014, 2:49 publicada per Marta Ferrer Fernández

L'AMPA de La Immaculada ha finançat, gràcies a les aportacions dels socis, la instal·lació d'un envelat als patis que hi ha sobre les aules d'Educació Infantil. D'aquesta manera s'afegeix una nova zona d'ombra que els alumnes, a l'hora del pati, podran aprofitar sense passar calor.
Agraïm, com sempre, la col·laboració dels pares i mares, en forma de quota anual de l'AMPA, sense la qual no es podrien dur a terme aquestes i d'altres millores per al nostre centre.

Gràcies i fins aviat!

Nº de Compte Corrent

16 de set. 2014, 2:28 publicada per Marta Ferrer Fernández

Benvolguts pares i mares:

Estimados padres y madres:

Per realitzar l’abonament de la quota anual de l’AMPA del col·legi La Immaculada mitjançant transferència bancària, els fem arribar el número de compte corrent de l’AMPA, així com també l’IBAN, de l’entitat Sa Nostra BMN.

Para realizar el abono de la cuota anual de la AMPA del colegio La Immaculada mediante transferencia bancaria, les hacemos llegar el número de cuenta corriente de la AMPA, así como también el IBAN, de la entidad Sa Nostra BMN.

 

ENT

SUC

DC

Nº COMPTE / Nº CUENTA

0487

2003

96

2000006542

 

IBAN: ES26 0487 2003 9620 0000 6542

ELS REGALS DEL SORTEIG!!!

30 de maig 2013, 12:40 publicada per Marta Ferrer Fernández

Aquest any, el sorteig porta uns premis... FANTÀSTICS!!!  Aquí en teniu la prova: mireu els regals d'aquest any!!! Patins, jocs d'aigua, planxes de surf, raquetes, monopatins... i fins i tot... una BICICLETA!!!!! serà el regal estrella. Vos hi esperam!. Recordau que és aquest dissabte, a partir de les 17h.

FESTIVAL FINAL DE CURS

24 de maig 2013, 3:51 publicada per Marta Ferrer Fernández

Vos recordam que el festival de final de curs de l'AMPA se celebrarà el proper dissabte 1 de juny, a partir de les 17h. Estau tots convidats a participar-hi i gaudir-ne, tant si els vostres fills realitzen activitats extraescolars com si no.
La festa ens ajuda a recaptar fons que són molt necessaris per a seguir invertint en les millores del Centre. Per això, en benefici dels vostres fills i de tota la Comunitat Escolar, demanam la vostra col·laboració.
Recordau també que podeu participar en el concurs de coques!

Bon Nadal

1 de gen. 2013, 8:30 publicada per Marta Ferrer Fernández

BON NADAL I FELIÇ ANY NOU A TOTES LES MARES I PARES !!!
De part de l'AMPA La Immaculada

Noves inversions al col·legi

4 de des. 2012, 12:34 publicada per Marta Ferrer Fernández

Aquest passat mes de novembre, l'AMPA la Immaculada ha subvencionat la instal·lació de la nova il·luminació de les aules d'Infantil i primer cicle de Primària, que eren antigues i insuficients.
També s'ha instal·lat un aparell d'aire acondicionat a la sala d'audiovisuals, tal i com es va concretar en els pressuposts presentats a l'assemblea de socis del curs 2012-2013.
Així, seguim, com sempre, amb la tasca de suport al nostre centre, amb l'ajut i la col·laboració de tots els socis i sòcies de l'AMPA que, com cada any, fan la seva aportació mitjançant la quota anual.
A tots ells, GRÀCIES.

1-10 of 21