Benvolguts pares i mares,

Tots els que integram l’associació de pares d’aquesta escola vos donam la més sincera benvinguda. AMPA vol dir ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES D’ALUMNES. Això implica a tot un grup de pares que, de forma altruista i voluntària, du a terme un esforç comú en benefici de les necessitats dels alumnes de la nostra escola. Tasques, en molts casos, difícils d’exposar i solucionar, que requereixen una solució meditada i conciliadora.

La supervisió de les activitats extraescolars, el professorat que les imparteix i la seva correcta realització són, sens dubte, competència d’aquesta AMPA. Sempre volem que aquestes activitats siguin atractives per als nostres alumnes, tot procurant crear o mantenir aquelles que els motiven més.

L’esport, malgrat les limitacions, és sens dubte una bona manera d’ajudar els al·lots a fer una vida més sana, activa i engrescadora, a més d’inculcar-los uns valors tan necessaris avui dia com els de la cooperació, l’amistat i l’espeit de superació.

Amb tot, és important assenyalar que la tasca d’aquesta AMPA és sempre el fidel reflex de la voluntat dels pares. Vosaltres sou els qui ens transmeteu les necessitats dels vostres fills. D’aquesta manera, els fons recaptats per l’associació van destinats, entre d’altres coses, a solucionar problemes immediats sense perdre’ns en una lenta i burocràtica demanda, o a complementar projectes educatius en qualsevol de les etapes, en l’interès que la nostra escola disposi dels mitjans adequats per oferir un ensenyament de qualitat. Aprofitam per recordar-vos que, si teniu alguna proposta, queixa o suggeriment, amb la idea de millorar, hi ha una bústia de suggeriments. Vos agrairíem que en féssiu ús, sempre és útil veure les coses des d’una altra perspectiva. Volem mantenir una clara comunicació amb vosaltres, els pares, ja que som, amb el màxim interès, la vostra veu dins del centre.

Heu de saber que tots els projectes que puguem dur a terme no es podrien realitzar sense el suport econòmic que tots els pares realitzam en forma de quota d’associat. Vos recordam que aquesta quota, anual i per família, és només de 40ϵ i que la podeu pagar a l’AMPA a l’escola o, si vos és més fàcil, mitjançant transferència bancària al nº de compte corrent de l’entitat bancària Sa Nostra BMN 0487 2003 96 2000006542. Una vegada fet el pagament, podeu passar per l’AMPA a recollir la camiseta que regalam cada any. Recordau també que, si no estau associats a l’AMPA, els al·lots no es podran apuntar a les activitats extraescolars.

Col·laborar econòmicament significa tenir voluntat de participació en les necessitats de la comunitat escolar. Per aquest motiu, és de vital importància que, mentre els vostres fills venguin a l’escola, uniu el vostre esforç als nostres, no ja en benefici únic dels que ara hi som, sinó pensant també en els que han d’arribar. Treballant en equip obtindrem com a  resultat un ambient escolar adequat i una major qualitat docent per als nostres fills.

 

Estimados padres y madres,

Todos los que integramos la asociación de padres de esta escuela os damos la más sincera bienvenida. AMPA significa ASOCIACIÓN DE MADRES Y PADRES DE ALUMNOS. Esto es, un grupo de padres que, de forma altruista y voluntaria, llevamos a cabo un esfuerzo común en beneficio de las necesidades de los alumnos de nuestra escuela. Tareas en muchos casos difíciles de exponer y solucionar que requieren una resolución meditada y conciliadora.

La supervisión de las actividades extraescolares, el profesorado que las imparte y su correcta realización son, sin duda, competencia del AMPA. Queremos siempre que dichas actividades sean dinámicas para nuestros alumnos, procurando crear o mantener aquellas que más los motivan.

El deporte, a pesar de las limitaciones, es sin duda una buena forma de ayudar a los jóvenes a hacer una vida más sana, activa y participativa, además de inculcarles unos valores tan necesarios hoy en día como los de la cooperación, la amistad y el espíritu de superación.

Sin embargo, es importante señalar que la labor de este AMPA es siempre fiel reflejo de la voluntad de los padres. Ellos nos transmiten las necesidades de los niños. De esta manera, los fondos de la asociación van destinados, por ejemplo, a solventar problemas inmediatos a los que damos solución, sin tener que perdernos en una lenta y burocrática demanda, o a complementar proyectos educativos, en el interés siempre de que nuestra escuela disponga de los medios materiales adecuados para ofrecer, como es tradición, una enseñanza de calidad. Aprovechamos para recordaros que, si tenéis alguna propuesta, queja o sugerencia, con la idea de mejorar, hay un buzón de sugerencias. Os agradeceríamos que lo utilizarais, siempre es útil ver las cosas desde otra perspectiva. Queremos mantener una clara comunicación con vosotros, los padres, ya que somos, con el máximo interés, vuestra voz en el centro.

Debéis saber que todos los proyectos que podamos llevar a cabo no se podrían realizar si el apoyo económico que todos los pares realizamos en forma de cuota de asociado. Os recordamos que esta cuota, anual y por familia, es sólo de 40 y que la podéis pagar en el local del AMPA en la escuela o, si os es más fácil, mediante transferencia bancaria al nº de cuenta corriente de la entidad bancaria Sa Nostra BMN 0487 2003 96 2000006542. Una vez realizado el pago, podéis pasar por el local del AMPA a recoger la camiseta que regalamos cada año. Recordad también que, si no estáis asociados al MPA, los alumnos no se podrán apuntar a las actividades extraescolares.

Colaborar económicamente significa tener voluntad de participación en las necesidades de la comunidad escolar. Por este motivo, es de vital importancia que, mientras vuestros hijos acudan a la escuela, unáis vuestro esfuerzo al nuestro, no ya en beneficio único de los que ahora somos, sino también pensando en los que han de llegar. Trabajando en equipo obtendremos como resultado un ambiente escolar adecuado y una mayor calidad docente para nuestros hijos..

 

Notificacions recents

 • RECAPTACIO FESTIVAL AMPA 2014-2015: 1.000 euros!!! Benvolguts pares i mares:gràcies a la vostra inestimable col·laboració, hem aconseguit recaptar 1.000 euros que es destinaran, com ja vos havíem anunciat, als damnificats pels terratrèmols de ...
  Publicat a les 9 de juny 2015, 3:08 per Marta Ferrer Fernández
 • Noves prestatgeries per a Primària A la fi!!! les aules de 3r, 4t i 5è de Primària ja tenen prestatgeries noves!L'Associació de Mares i Pares del Col·legi La Immaculada ha subvencionat la ...
  Publicat a les 10 de maig 2015, 1:48 per Marta Ferrer Fernández
 • Conferència de Miquel Rayó i Ferrer Ahir va tenir lloc al nostre centre una xerrada a càrrec de Miquel Rayó i Ferrer, un dels escriptors de literatura infantil i juvenil més reconeguts de l'actualitat de ...
  Publicat a les 5 de des. 2014, 0:10 per Marta Ferrer Fernández
 • Assemblea Anual de socis de l'AMPA El passat dia 20 d'octubre se celebrà l'Assemblea Anual de socis de l'AMPA La Immaculada. Es presentà l'informe econòmic del curs passat (2013-2014) i es ...
  Publicat a les 27 d’oct. 2014, 0:29 per Marta Ferrer Fernández
 • Més ombra per als patis L'AMPA de La Immaculada ha finançat, gràcies a les aportacions dels socis, la instal·lació d'un envelat als patis que hi ha sobre les aules d'Educació Infantil ...
  Publicat a les 16 de set. 2014, 2:49 per Marta Ferrer Fernández
S''estan mostrant les entrades 1 - 5 de 21. Mostra'n més »