Lid worden

Drumband Schutterij St. Sebastianus bestaat al sinds 1555, Wij stellen ons tot doel om  tradities, folklore en de historie van het Limburgse schutterswezen levend te houden. In de loop van de jaren heeft onze schutterij niet stil gestaan en wordt er deelgenomen aan parochiële en gemeentelijke activiteiten zoals de Sacramentsprocessie, de Mariaprocessie, de carnavalsoptocht of jubilea en recepties. Op allerlei schuttersevenementen is onze vereniging een graag geziene gast. En zijn er uitwisselingen met andere verenigingen in binnen- en buitenland. Naast dat wij ons naar buiten toe laten zien vinden wij het belangrijk om ook binnen de vereniging een hechte club te vormen. Het lidmaatschap van onze vereniging staat in principe open voor iedereen, voor jong en oud. Daardoor zijn er binnen onze vereniging ook hele families en gezinnen lid en nemen zij samen deel aan tal van activiteiten. Dat maakt dat wij naast een folkloristische vereniging ook een gezellige vereniging zijn waar vriendschap en kameraadschappelijk gevoel hoog in het vaandel staan.  

Lijkt het jou wat om lid te worden van Drumband Schutterij St. Sebastianus? Je bent van harte welkom! Je kunt op diverse manieren lid worden van onze vereniging:
  • Wil je graag muziek maken? Onze drumband,onder deskundige leiding,is zeer gemotiveerd en vind het fijn nieuw muzikaal talent te verwelkomen.
  • Is exercitie iets voor jou? Ons exercitiepeleton zal verheugd reageren als jij hun gelederen komt versterken.
  • Maar natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid om geuniformeerd lid te worden van onze schutterij om zodoende actief deel te nemen aan alle schuttersfeesten en andere activiteiten.
  • Verder verwelkomen wij graag bedrijven om hen als sponsor actief bij onze schutterij te betrekken. Wij hebben diverse mogelijkheden om uw naam te verbinden aan onze vereniging. Elke bijdrage telt voor ons en wij zoeken graag samen met u naar mogelijkheden om uw bedrijf goed “in het vizier” te zetten.
Heb je interesse? Kom geheel vrijblijvend een kijkje nemen bij één van onze activiteiten, kijk in onze agenda. Maar natuurlijk kun jij ook contact opnemen met ons secretariaat.