Amor a Escena- GrupTeatre


"Grup de teatre de l'IES Frederica Montseny de Burjassot- València"

ROMEO i JULIETA

  • Unes altres "Julietes"

TALLER DE TEATRE

IES Frederica  Montseny

EDUCACIÓ EMOCIONAL

"El coneixement s'adquireix observant als demés, però ignorem per què a les persones els costa més que als animals, aprendre de l'experiència aliena." E. Punset

"Als governs sempre els ha convingut que els seus subdits postergaren a l'altra vida la felicitat... El fenomen no té precedents, i el descobriment revolucionari de que no estem programats per a morir està molt lluny de calar en la consciència humana i, encara menys, en la programació i els mecanismes decisoris de les institucions... En resum, la felicitat s'amaga en la sala d'espera (recerca, expectativa) de felicitat."

Viatge a la felicitat, Eduard Punset

 

 

BLOG DEL GRUP DE TEATRE "Amor a Escena"

 En enl nostre blog trobareu el procés de muntatge de l'obra, les recerques la nostra experimentació i algunes de les nostres troballes com a grup de teatre en l'educació. Esperem els vostres comentaris.

 EDUCACIÓ EMOCIONAL I ABRAÇ-TERÀPIA

 El fenomem social "abraçades gratis" s'ha difós mundialment gràcies a la web social (veure blog), però les multinacionals -com sempre- prentenen apropiar-se de les noves idees que generen els joves. Ací trobareu els nostres videos en YouTube i altres relacionats amb l'educació emocional que és una de les nostres línies de treball.

ÚLTIMES ESCENES 

L'amor passional sol portar a unes últimes escenes tràgiques i de fatals conseqüències per als protagonistes. L'exemple de Romeo i Julieta ens hauria de servir per a revisar el concepte d'amor-passió al s. XXI, si no volem acabar com aquests amants veronesos de fa 6000 anys.